V-Tac 15W LED pære
Samsung LED chip, A65, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W LED pære - Samsung LED chip, A65, E27 samsung Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 24,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 15W LED pære er designet med en stor E27 fatning og erstatter nemt en traditionel 85W pære. Den er specielt egnet til tilslutning til en standard 230V forsyning og er let at montere.

Effektiv belysning:

Med en lysstyrke på 1250 lumens og en bred spredning på 200 grader, sikrer denne LED pære en jævn og effektiv fordeling af lyset i rummet. Det høje kvalitetsniveau med en RA værdi på 80-85 sikrer en naturlig og ægte belysning, som fremhæver alle farver og er tilstrækkelig til de fleste behov.

Lavt energiforbrug og lang levetid:

Dette produkt bruger en Samsung LED chip af højeste kvalitet, og med en levetid på op til 30.000 timer kan man forvente lang og sikker drift. Der er minimalt fald i lysstyrken over tid, takket være den professionelle og driftssikre driver samt god køling af pæren. Yderligere er der 5 års producentgaranti for at sikre kvaliteten af produktet.

Vælg din ønskede farvetemperatur:

Denne pære er tilgængelig i tre forskellige kulører for at imødekomme forskellige præferencer og behov. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til hyggelige omgivelser. Neutral hvid (4000K) skaber det ideelle arbejdsmiljø uden unaturlige farvetoner. Kold hvid (6400K) er velegnet til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier eller dekorative formål.

Dimensioner og IP-klassifikation:

Denne A65 pære har dimensionerne 134 x Ø66,5 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige lamper. Bemærk, at denne pære har en IP20 klassifikation og er derfor ikke modstandsdygtig over for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatFormfaktor: A65

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1250 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 134 mm.
Diameter 66,5 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Erstat 85W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
TÜV certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.