0,6W Farvet LED kronepære
Grøn, kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

0,6W Farvet LED kronepære - Grøn, kultråd, E27 Udvid

  • Grøn
  • Ikke dæmpbar

DKK 19,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Den 0,6W farvede LED kronepære er en fantastisk lyskilde, der kombinerer stil og funktionalitet. Med sin grønne farve og kultrådsdesign tilføjer denne pære et dekorativt element til ethvert rum. Pærens E27 stor fatning gør det hurtigt og nemt at installere den i eksisterende lamper og armaturer.

Med en spænding på 230V er det en simpel opgave at tilslutte denne pære til din forsyning. Pærens lave effektforbrug på kun 0,6W gør den energieffektiv og miljøvenlig.

En af de mest imponerende funktioner ved denne LED pære er dens høje lysstyrke på 50 lumens. Dette gør det muligt for pæren at sprede et klart og strålende lys, der når ud til hvert hjørne af rummet. Den brede spredning på 300 grader sikrer også, at lyset er jævnt fordelt og oplyser rummet fra alle vinkler.

Med en høj lyskvalitet, der er målt med RA-værdien på 80-85, er dette produkt ideelt til at fremhæve farverne i dine omgivelser. Det naturlige lys, der udsendes af denne pære, sikrer, at farverne ser skarpe og ægte ud. Uanset om du bruger denne pære til belysning af dit hjem eller i en kommerciel indstilling, vil den forbedre æstetikken og atmosfæren i rummet.

Denne LED pære har dimensioner på 85 x Ø45 mm, hvilket betyder, at den passer i de fleste lamper og armaturer uden problemer. Vær dog opmærksom på, at pæren har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er bedst egnet til indendørs brug.

Samlet set er den 0,6W farvede LED kronepære en fantastisk investering for dem, der ønsker at tilføje et strejf af farve og stil til deres belysning. Med dens imponerende lysstyrke, høje lyskvalitet og nem installation er dette produkt et godt valg for både private og kommercielle anvendelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørGrøn
DæmpbarNej
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningE27
Højde85 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug0.6W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.