V-Tac 5W LED pære
Kultråd, matteret, A60, E27

V-Tac V-Tac

New product

5W LED pære med kultråds LED og matteret glas, der giver en god fordeling af lyset. 
Formfaktor: A60.

 

 

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 32,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 5W LED pære, Kultråd, matteret, A60, E27

5W LED Almindelig pære med E27 stor fatning - der erstatter 50W.

Denne 5W LED pære fra V-Tac er en energieffektiv erstatning for traditionelle 50W pærer. Med stor E27 fatning er den let at tilslutte til 230V forsyning. Du kan forvente en årlig energibesparelse på op til 80% ved at skifte til LED-pærer som denne.

Lysstyrke på 600 lumens og en høj spredning på 300 grader, denne pære sikrer en bred og jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset hvor du placerer den, vil den give en effektiv og behagelig belysning.

Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, sikrer denne LED-pære et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Du vil ikke opleve nogen farveforvrængning, og pæren er velegnet til de fleste menneskers belysningsbehov.

Denne pære er tilgængelig i varm hvid (2700K) kulør. Med denne kulør får du et varmt og behageligt lys, der skaber en afslappende atmosfære og tilføjer en hyggelig stemning til rummet. Det er perfekt til steder som stue, soveværelse eller spisestue, hvor du ønsker at skabe en indbydende og komfortabel atmosfære.

Dimensionerne på denne pære er 107 x Ø60 mm. Den er kompakt og let at installere i forskellige lamper eller armaturer.

Kort sagt er V-Tac 5W LED pære en pålidelig og energieffektiv belysningsløsning med en bred lysfordeling, høj lyskvalitet og en behagelig varm hvid kulør. Udskiftning af dine gamle pærer med denne LED-pære vil ikke kun reducere dit energiforbrug, men også forbedre belysningen i dit hjem eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 107 mm.
Diameter 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.