V-Tac 2W Farvet LED kronepære
Blå, Kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2W Farvet LED kronepære - Blå, Kultråd, E27 v-tac Udvid

Denne LED kronepære erstatter en 10W glødepære og er ideel som kontorbelysning, da den har en meget høj spredning på 300 grader.

Denne LED pære producerer en høj lysstyrke på 60 lumen og har en RA værdi på mellem 80 og 85, hvilket sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farver flot og realistisk.

Det er en stor pære med en diameter på 45 mm og en højde på 75 mm.

Den har en stor E27 fatning og er kompatibel med alle typer af lampesokler.

Denne LED kronepære er ikke modstandsdygtig over for vand, så den er ikke egnet til udendørs brug, men er perfekt til brug i indelukkede rum.

Læs mere..

  • Blå
  • Ikke dæmpbar

DKK 25,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

V-Tac 2W Farvet LED kronepære er en fantastisk løsning, hvis du ønsker at skabe en flot og stemningsfuld belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads. Denne pære er designet med en blå farve og en kultråd, der giver dig en autentisk vintage look. Med en E27 stor fatning er det nemt at installere pæren i dine eksisterende lamper og armaturer. Den erstatter en traditionel 10W pære og sparer dig derfor penge på din elregning.

Med en tilslutning til 230V forsyning kan du nemt tilslutte pæren og nyde det flotte lysskær. Den har en lysstyrke på 60 lumens og en imponerende spredning på hele 300 grader. Dette sikrer en jævn og behagelig fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 kan du være sikker på, at pæren viser alle farverne flot og ægte. Lyset er naturligt og behageligt for øjet, hvilket gør den ideel til de fleste behov.

V-Tac 2W Farvet LED kronepære har dimensioner på 75 x Ø45 mm, hvilket gør den nem at passe ind i forskellige typer af lamper og armaturer. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun anvendes indendørs og ikke i badeværelser eller udendørs områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Blå
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 60 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 75 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Erstat 10W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.