V-Tac 3W LED pære
P45, E14

V-Tac V-Tac

New product

Flot lille E14 LED pære, der passer i næsten alle lamper, på grund af den lille størrelse og slanke sokkel.

En billig pære i god kvalitet.

Formfaktor: P45.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 13,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

3W LED pære med E14 fatning – Denne V-Tac 3W LED pære er designet som en P45 model og har en lille E14 fatning. Denne pære erstatter en traditionel 25W pære, hvilket både er godt for miljøet og din pengepung. Pæren kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at udskifte dine gamle pærer med denne energieffektive LED pære.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 250 lumens og en retningsbestemt spredning på 180 grader, er denne LED pære velegnet til forskellige belysningsbehov. Du kan forvente et klart og jævnt lys, der lyser din bolig eller arbejdsplads godt op.

Lyskvalitet: Denne V-Tac LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Den høje RA værdi sikrer, at farverne vises korrekt og ægte, hvilket er vigtigt for visuel komfort og præcision. Uanset om du bruger pæren til baggrundsbelysning, arbejdslys eller stemningslys, vil du opleve et naturligt lys, der flot og autentisk viser alle farver.

Kulør på lyset: Denne pære findes i en behagelig varm hvid farvetemperatur på 2700K. Varm hvid belysning skaber en afslappende og hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en behagelig stemning i rummet.

Dimensioner: Denne LED pære har dimensionerne 78 x Ø45 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige armaturer eller lamper. Du kan med fordel bruge denne LED pære som erstatning for traditionelle pærer i forskellige rum i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E14
Højde 78 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Erstat 25W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.