6W LED kronepære
P45, kultråd, matteret glas, E14

Spectrum Spectrum

New product

6W LED kronepære - P45, kultråd, matteret glas, E14 Spectrum Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 23,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og Energibesparende LED Kronepære

Oplev det perfekte samspil mellem stil og funktionalitet med denne 6W LED kronepære, designet til at levere fremragende belysning til ethvert rum i dit hjem. Med sin smukke kultråd og matteret glas, bringer den et moderne touch til traditionelle lamper.

Specifikationer

Denne pære kræver en 6W E14 lille fatning og tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i de fleste armaturer. Med en lysstyrke på 800 lumens, kan du være sikker på, at den altid lyser rummet op med tilstrækkelig styrke.

  • Effekt: 6W
  • Fatning: E14
  • Spænding: 230V
  • Lysstyrke: 800 lumens
  • Spredningsvinkel: 300 grader

Den høje spredning på 300 grader betyder, at lyset bliver jævnt fordelt over hele rummet, hvilket sikrer en balanceret belysning uden skygger.

Enestående Lyskvalitet

Det som gør denne kronepære virkelig speciel, er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne i dit hjem fremstår naturlige og levende. Det er en kvalitet, der opfylder langt de flestes behov og giver et flot og ægte lys.

Du kan vælge mellem to forskellige lysfarver, afhængigt af det ønskede miljø:

  • Varm hvid (2700K) - Perfekt til at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære. Denne varme tone er ideel til stuer eller soveværelser, hvor du søger en rolig stemning.
  • Neutral hvid (4000K) - Ideelt til arbejdsområder. Det neutrale lys har ingen blå eller gule toner, hvilket sikrer, at de belyste emner fremstår helt naturlige, hvilket er perfekt til kontoret eller køkkenet.

Kompakte Dimensioner

Med en dimension på 78 x 45 mm, er denne pære kompakt nok til at passe i de fleste lamper og armaturer uden at være synlig eller dominerende. Den diskrete størrelse bidrager til dens alsidighed og gør den passende for både små og store rum.

Konklusion

Uanset om du ønsker at fremhæve din indretning eller skabe den perfekte arbejdsbelysning, er denne 6W LED kronepære, med dens fremragende energieffektivitet, høje lyskvalitet og fleksible lysmuligheder, et fremragende valg for enhver husholdning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke800 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Bredde78 mm.
Dybde45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.