6W LED kronepære
P45, kultråd, matteret glas, E14

Spectrum Spectrum

New product

6W LED kronepære - P45, kultråd, matteret glas, E14 Spectrum Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 23,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

6W LED Kronepære, P45

Produktbeskrivelse:

Denne LED kronepære er en energibesparende og langtidsholdbar lyskilde, der egner sig perfekt til indendørs belysning. Med en effekt på 6W og en E14 fatning, er den let at tilslutte til en 230V strømkilde.

Lysstyrke og Spredning:

Med en lysstyrke på 800 lumens og en imponerende spredning på 300 grader, sikrer denne kronepære en jævn fordeling af lys i rummet. Den høje RA værdi på 80-85 giver en naturlig lyskvalitet, der fremhæver alle farver på ægte vis.

Valg af Kulør:

Du kan vælge mellem varm hvid (2700K) og neutral hvid (4000K) kulør. Varm hvidt lys skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, mens neutral hvidt lys er ideelt til effektive arbejdsmiljøer med naturlig farvegengivelse.

Dimensioner:

Med dimensioner på 78 x 45 mm, passer denne kronepære let i de fleste armaturer og sikrer optimal belysning.

Samlet set er denne LED kronepære en ideel lyskilde, der kombinerer energieffektivitet, lang holdbarhed og høj lyskvalitet. Uanset om du søger et behageligt hjemmemiljø eller et professionelt arbejdsmiljø, vil denne kronepære opfylde dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Bredde 78 mm.
Dybde 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.