V-Tac 12W LED loftslampe
Ø17cm, Højde: 3cm, hvid kant, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED loftslampe - Ø17cm, Højde: 3cm, hvid kant, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og drej efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 39,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette V-Tac 12W LED loftslampe er et fantastisk valg for enhver indendørs belysningsløsning. Med en diameter på 17 cm og en højde på 3 cm har den en slank og moderne udseende, der vil passe perfekt til ethvert rum. Loftlampen er forsynet med en hvid kant, der tilføjer et elegant touch til dens design. Det bedste ved denne loftslampe er, at den allerede inkluderer en lyskilde. Med en effekt på 12W og en tilslutning til 230V, er det let at tilslutte den til strømforsyningen og få den til at lyse op. Lampen har en imponerende lysstyrke på 1200 lumens og en spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet. En vigtig faktor ved valg af belysning er lyskvaliteten, og denne loftslampe skuffer ikke. Med en RA-værdi på 80-85 er lyset naturligt og ægte, og det viser alle farver flot og præcist. Uanset om du bruger den til at oplyse et arbejdsområde eller til at skabe en hyggelig atmosfære, vil denne loftslampe opfylde de fleste behov. Desuden kan du vælge mellem to forskellige kulører for lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afslappende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket gør belyste genstande ser naturlige ud. Med dimensionerne 30,6 x Ø167,4 mm er denne loftslampe kompakt og nem at installere. Den har et IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og kun bør bruges indendørs. Alt i alt er denne V-Tac 12W LED loftslampe et pålideligt valg, der kombinerer stil, funktionalitet og kvalitet. Uanset om du bruger den i stuen, køkkenet eller på kontoret, vil den opfylde dine belysningsbehov og tilføje et stilfuldt element til rummet.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.


Videopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 30,6 mm.
Diameter 167,4 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.