V-Tac 6,5W LED spotpære
Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6,5W LED spotpære - Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3 samsung Udvid

Flot spot med høj spredning, der sikrer god fordeling at lyset, selv i rum med lavt til loftet.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 37,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Dette produkt er en V-Tac 6,5W LED spotpære med en MR16 / GU5.3 fatning. Denne spotpære er designet til at erstatte en traditionel 55W spotpære. Den tilsluttes til en 12V forsyning og har en lysstyrke på 450 lumens med en bred spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Denne spotpære leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Denne spotpære er udstyret med en Samsung LED chip og leveres med en 5 års producentgaranti. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Sammen med en professionel og driftssikker driver og god køling kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem to forskellige kulører til denne spotpære. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Denne spotpære har dimensionerne 55 x Ø50mm og har en IP20-klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 450 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning MR16
Højde 55 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 6,5W
Erstat 55W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.