LEDlife LUX4 LED spotpære
4,5W, dæmpbar, 12V, MR16 / GU5.3

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife LUX4 LED spotpære - 4,5W, dæmpbar, 12V, MR16 / GU5.3 ledlife Udvid

12V AC/DC.

Passer til MR16 sokkel og loftspot/downlight.

God linse der giver en perfekt spredning.

Læs mere..

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 28,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

LEDlife LUX4 LED spotpære er en energieffektiv og holdbar løsning til belysning af hjemmet. Denne LED spotpære er dæmpbar og har en effekt på 4,5W, hvilket svarer til en traditionel pære på 55W. Dette gør den ideel til at erstatte dine gamle og energislugende pærer og spare på strømregningen. Den er designet med en MR16 / GU5.3 fatning, hvilket gør den let at installere og udskifte i dine eksisterende lamper.

Tilsluttes til 12V forsyning

For at kunne bruge denne spotpære skal den tilsluttes en 12V forsyning. Dette gør den velegnet til brug i både private hjem og professionelle miljøer.

Lysstyrke og spredning

Denne LED spotpære har en lysstyrke på 475 lumens og en spredningsvinkel på 60 grader. Dette giver en jævn og bred belysning, der er ideel til både generel belysning og opretning af specifikke områder.

Høj lyskvalitet

LEDlife LUX4 LED spotpære leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises korrekt og naturligt, hvilket er vigtigt for en behagelig og æstetisk oplevelse. Denne lyskvalitet opfylder behovene hos de fleste brugere og er egnet til både hjemmebrug og professionelle miljøer.

Dæmpbar

Denne LED spotpære er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Lang levetid og driftssikkerhed

Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikrer denne spotpære en lang og sikker drift i op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Den er udstyret med en professionel og driftssikker driver og har en god køling, hvilket bidrager til produktets lange levetid og pålidelighed.

Kulør på lyset

LEDlife LUX4 LED spotpære findes i kuløren varm hvid (2800K). Denne varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning i rummet.

Dimensioner

Denne spotpære har dimensionerne 50 x Ø50 mm. Den kompakte størrelse gør den velegnet til brug i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2800K
Lysstyrke 475 lumens
Spredning 60 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning MR16
Højde 50 mm.
Diameter 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4,5W
Erstat 55W
Spænding 12V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.