V-Tac 6,5W LED spotpære
Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6,5W LED spotpære - Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3 samsung Udvid

V-Tac 6,5W LED spotpære er en kompakt og energieffektiv LED spotpære, der har en lysstyrke på 450 lumens og et fokuseret lys på 38 grader.

Den er udstyret med en MR16 / GU5.3 fatning, der gør det muligt at erstatte en 55W glødepære.

LED-pæren er forsynet med 12V og er designet med Samsung LED chip, som sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85.

Dette sikrer et ægte og naturligt lys, der fremhæver alle farver, og du kan vælge imellem 2 kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

For at sikre lang og sikker drift har produktet en 5 års producentgaranti og en levetid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, gør det muligt at forvente en lang levetid for hele produktet.

Dimensionerne er 55 x Ø50 mm, og IP20-værdien gør det ikke modstandsdygtig over for vand.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 29,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

6,5W LED med MR16 / GU5.3 fatning - der erstatter 55W.Tilsluttes til 12V forsyning

Denne V-Tac 6,5W LED spotpære er designet med en MR16 / GU5.3 fatning og kan erstatte en traditionel 55W pære. Den tilsluttes en 12V forsyning og er ideel til brug i forskellige belysningssystemer.

Lysstyrke og lyskvalitet

Med en lysstyrke på 450 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, sikrer denne LED spotpære en kontrolleret lysudbredelse. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver en naturlig belysning, der viser alle farver klart og ægte. Denne lyskvalitet opfylder behovene hos de fleste brugere.

Samsung LED chip og levetid

Denne spotpære er udstyret med en Samsung LED chip og kommer med en producentgaranti på 5 år. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan en lang og sikker drift op til 30.000 timer forventes. Der er minimalt fald i lysstyrke over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, sikres en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Der er mulighed for at vælge mellem to kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, der er velegnet til afslapning og sen aftenbrug.

Neutral kulør - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset indeholder ingen blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner vises helt naturlige. Denne kulør er velegnet til arbejdsområder, hvor nøjagtig farvegengivelse er vigtig.

Dimensioner og beskyttelse

Denne spotpære har dimensionerne 55 x Ø50 mm og har en IP20 klassificering. Det betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og skal placeres i tørre indendørs miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 450 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning MR16
Højde 55 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 6,5W
Erstat 55W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.