V-Tac 3,2W LED pære
Samsung LED chip, 12V, G4

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3,2W LED pære - Samsung LED chip, 12V, G4 samsung Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 45,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

3,2W LED Små pære med G4 fatning - der erstatter 30W.

Tilsluttes til 12V forsyning

Lysstyrke på 385 lumens og en høj spredning på 300 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Med Samsung LED chip og 5 års producentgaranti.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører: Varm hvid og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Neutral kulør - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner: 44 x Ø16 mm.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat



Længde med ben: 44 mm.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 385 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning G4
Højde 44 mm.
Diameter 16 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3,2W
Erstat 30W
Spænding 12V
Energimærke E (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.