Spectrum LED pære
2,5W, 12V, G4

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 26,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum LED-pære er en energieffektiv og holdbar lyskilde, perfekt til både private og kommercielle formål. Med dens lave energiforbrug på kun 2,5W og G4 fatning er den nem at installere og erstatter effektivt traditionelle glødepærer.

Pæren tilsluttes til en 12V strømforsyning, hvilket gør den ideel til brug i forskellige applikationer, herunder indendørs belysning, køretøjsbelysning og meget mere.

Med en lysstyrke på 270 lumens og en spredningsvinkel på 270 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lys, der lyser op i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at alle farver vises klart og ægte.

En anden fordel ved denne Spectrum LED-pære er dens lang levetid på op til 50.000 timer. Dette skyldes brugen af LED af højeste kvalitet samt en driftssikker driver og effektiv køling. Med minimalt fald i lysstyrke vil pæren lyse i mange år fremover.

Pæren leveres også med en producentgaranti på 5 år, hvilket yderligere understreger dens pålidelighed og kvalitet.

Kulør på lyset

Spectrum LED-pæren fås i tre forskellige kulører, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og præferencer:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der bidrager til en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Med denne kulør får du det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner og får derfor belyste emner til at fremstå naturlige.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Det er sjældent anvendt i Skandinavien, men populært til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensioner på 45 x 13 mm passer denne Spectrum LED-pære nemt ind i forskellige armaturer og kan bruges til et bredt udvalg af applikationer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke270 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
FatningG4
Bredde45 mm.
Dybde13 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2.5W
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.