Spectrum LED pære
2,5W, 12V, G4

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 26,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

2.5W LED pære med G4 fatning. Dette produkt er velegnet til brug med en 12V strømforsyning. Denne LED pære har en lysstyrke på 270 lumens og en bred spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og ægte og viser alle farver på en flot måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de fleste behov og sikrer en behagelig belysning.

Produktet leveres med en 5 års producentgaranti. Dette viser producentens tillid til produktets holdbarhed og kvalitet.

Lang holdbarhed opnås ved brug af LED af den højeste kvalitet, og produktet har en forventet levetid på op til 50.000 timer. Der vil være minimalt fald i lysstyrken over tid. Denne LED pære er udstyret med en driftssikker driver, der sikrer en stabil og pålidelig drift. Desuden er der god køling, hvilket bidrager til en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Der er tre forskellige kulører at vælge imellem.

Varm hvid (3000K): Dette lys giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan nyde et behageligt lys.

Neutral hvid (4000K): Dette lys er perfekt til arbejdsmiljøet. Det er uden blå eller gule toner i lyset, hvilket betyder, at belyste emner ser helt naturlige ud.

Kold hvid (6000K): Dette lys giver en koldere nuance med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Denne LED pære har følgende dimensioner: 45 x 13 mm.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 270 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G4
Bredde 45 mm.
Dybde 13 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.