Spectrum 2W LED pære
12V, 30mm, G4

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

2W med G4 fatning. Denne Spectrum 2W LED pære er designet med en G4 fatning, hvilket gør den nem at tilslutte og installere.

Tilsluttes til 12V forsyning. Denne LED pære kræver en 12V strømforsyning for at fungere korrekt. Det gør den ideel til brug i biler, både eller andre applikationer, der kører på 12V.

Lysstyrke på 230 lumens - Spectrum 2W LED pæren producerer en imponerende lysstyrke på 230 lumens. Dette betyder, at den er i stand til at belyse rummet effektivt og skabe en klar og lys atmosfære.

Høj spredning på 120 grader - Med en spredning på 120 grader er denne LED pære i stand til at sikre en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet, hvilket skaber en behagelig belysning.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Uanset om det bruges til belysning af en bolig, kontor eller butik, vil lyskvaliteten opfylde de flestes behov.

Kulør på lyset:

Varm hvid (3000K) - Varm hvid er en kulør, der giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, der er perfekt til brug i hjemmet eller på kontoret.

Kold hvid (6000K) - Kold hvid er en kulør, der giver et koldt lys med et tydeligt blåt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til specielle applikationer som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner:

Med dimensionerne 42 x 8 x 30 mm er denne LED pære kompakt og nem at installere. Den fylder minimal plads og kan nemt placeres i enhver lampe eller armatur.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 230 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning G4
Højde 8 mm.
Bredde 42 mm.
Dybde 30 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 12V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.