Spectrum 2W LED pære
12V, 30mm, G4

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED pære med høj lyskvalitet og bred spredning

Denne Spectrum 2W LED pære er perfekt til brug i steder, hvor der er behov for en jævn og effektiv belysning. Med en G4 fatning og mulighed for tilslutning til en 12V forsyning, er denne LED pære nem at installere og bruge.

Produktets vigtige data:

  • Effekt: 2W
  • Fatning: G4
  • Tilslutning: 12V
  • Lysstyrke: 230 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Med en lysstyrke på 230 lumens og en bred spredning på 120 grader, er denne LED pære ideel til at skabe en jævn og ensartet belysning. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør pæren egnet til langt de flestes behov.

Denne LED pære fås i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og kold hvid (6000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Kold hvid kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Produktet har dimensioner på 42 x 8 x 30 mm, hvilket gør det kompakt og let at placere i forskellige lamper og armaturer.

Med denne Spectrum 2W LED pære kan du nemt skabe en effektiv og behagelig belysning i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke230 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningG4
Højde8 mm.
Bredde42 mm.
Dybde30 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2W
Spænding12V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.