V-Tac 78W strømforsyning til LED strips
12V DC, 6.5A, IP44 vådrum

V-Tac V-Tac

3350-0

New product

V-Tac 78W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 6.5A, IP44 vådrum v-tac Udvid

12V / 6,5A strømforsyning.

78W.

Perfekt til LED strips.

DC stik: 5,5 x 2,1 mm.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.

Læs mere..

DKK 123,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar strømforsyning til LED strips

Denne V-Tac 78W strømforsyning er specielt designet til at levere pålidelig og stabil strøm til dine LED strips. Med en effekt på 78W kan den nemt håndtere flere LED strips på én gang og sikre en jævn og ensartet belysning i dit hjem eller kontor.

Let installation og fleksibel brug

Denne strømforsyning er nem at installere og kan tilsluttes direkte til en standard 230V strømforsyning. Den leverer en konstant spænding på 12V DC, som er nødvendig for at drive dine LED strips.

Med dimensionerne 120 x 33 x 55 mm er denne strømforsyning kompakt og let at placere, uanset om du ønsker at montere den bag dine møbler eller gemme den væk i et skab. Det gør den ideel til både private hjem og professionelle miljøer.

Vandafvisende design til vådrum

Denne strømforsyning er designet til at kunne anvendes i vådrum, da den har en IP44-klassificering. Det betyder, at den kan tåle fugtig luft og lette vandstænk på fronten uden at blive beskadiget. Dette gør den til det perfekte valg til badeværelser, køkkener og andre områder, hvor fugt og vand kan være til stede.

Uanset om du har brug for at opgradere din eksisterende belysning eller skabe en helt ny atmosfære, er denne V-Tac 78W strømforsyning til LED strips det ideelle valg. Med dens holdbarhed, lette installation og vandafvisende design kan du være sikker på at få den bedste belysning til et hvilket som helst rum i dit hjem eller på din arbejdsplads.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Højde 33 mm.
Bredde 120 mm.
Dybde 55 mm.
Materiale ABS Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 78W
Spænding 230V


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.