V-Tac 5W LED hvid væglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED hvid væglampe - Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot moderne hvid væglampe i enkelt design, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
Der er mulighed for at justere spredningen uafhængigt på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Lampen fås også med buet front her.


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ved tilkøb

DKK 225,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

V-Tac 5W LED hvid væglampen er en fantastisk løsning til udendørs belysning. Med dens firkantede design og justerbare spredning giver den et stilfuldt og kontrolleret lys til enhver udendørs rum. Med en effekt på kun 5W erstatter den imponerende 50W, hvilket betyder at den sparer energi og også resulterer i lavere elregninger. En af de mest imponerende funktioner ved V-Tac 5W LED væglampen er dens lysstyrke på 660 lumen og dens fokuserede lys, der kan indstilles mellem 10-120 grader. Dette giver brugeren mulighed for at justere lyset i henhold til deres præference og skabe den ønskede atmosfære. Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 genererer denne væglampe et naturligt og ægte lys, der er i stand til at fremhæve alle farver smukt. Lyskvaliteten er også tilstrækkelig til de fleste behov og sikrer et behageligt og funktionelt lysmiljø. En anden fordel ved V-Tac 5W LED væglampen er muligheden for at vælge mellem to kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, perfekt til udendørs afslapning og underholdning. Neutral hvid kulør er ideel til effektivt arbejde, da lyset ikke har blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner ser naturlige ud. Med en dimension på 100 x 100 x 100 mm passer V-Tac 5W LED væglampen perfekt ind i ethvert udendørs design. Den har også en IP65-klassificering, hvilket betyder at den kan bruges udenfor og er modstandsdygtig over for vandstænk og regn. Derfor behøver du ikke bekymre dig om at installere den i områder, hvor der er risiko for fugtighed. En ekstra fordel ved V-Tac 5W LED væglampen er at den kommer med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe en separat lyskilde, da den allerede er inkluderet i produktet. Dette gør installationen og brugen af væglampen endnu mere praktisk og problemfri. Samlet set er V-Tac 5W LED hvid væglampen et fremragende valg til udendørs belysning. Med dens energieffektive design, justerbare spredning og høje lyskvalitet er den i stand til at skabe den ønskede atmosfære og give optimalt lysmiljø. Uanset om du vil skabe en hyggelig stemning eller et effektivt arbejdsmiljø, har V-Tac 5W LED væglampen alle funktionerne til at imødekomme dine behov.


Populære tilkøb:
- Dæmpbar driver til firkantet væglampe - Triac standard dæmpning, passer til 5W firkantet væglampe


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Videopræsentation og udpakning:

V-Tac præsentation:

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 660 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 100 mm.
Bredde 100 mm.
Dybde 100 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.