V-Tac 6W LED hvid væglampe
Oval, roterbar 350 grader, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED hvid væglampe - Oval, roterbar 350 grader, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Smart hvid væglampe.Kan roteres 350 grader.

 

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 401,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 6W LED hvide væglampe er en oval, roterbar lampe, der kan drejes 350 grader. Den er specielt designet til udendørs brug, da den er IP65 klassificeret og kan tåle vandstænk og regn. Med sin inkluderede lyskilde og tilslutning til 230V forsyning er denne lampe nem at installere og bruge.

Med en effekt på 6W kan denne LED væglampe erstatte en traditionel 50W lampe. Det betyder, at den bruger meget mindre energi og er mere økonomisk. Samtidig producerer den en lysstyrke på 660 lumens, hvilket svarer til en høj spredning på 350 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, så det når ud over et større område.

Det er også værd at bemærke den høje lyskvalitet på denne lampe. Med en RA (CRI) værdi på 80-85 er lyset naturligt og viser farverne flot og ægte. Dette betyder, at den er egnet til de fleste behov og kan give en behagelig belysning.

Når det kommer til lysfarven, er denne lampe tilgængelig i varm hvid (3000K). Den varme kulør skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Dette er med til at skabe en behagelig stemning, uanset om den bruges indendørs eller udendørs.

Med sine dimensioner på 54 x 110 x 96 mm er denne lampe kompakt og passer godt til forskellige arkitektoniske indstillinger. Den kan let monteres på væggen og kan roteres for at give den ønskede lysretning.

Alt i alt er V-Tac 6W LED hvid væglampe en pålidelig og holdbar valgmulighed til udendørs belysning. Den er energibesparende, har en høj lyskvalitet og giver en behagelig atmosfære - alt sammen i en kompakt og roterbar design. Perfekt til enhver udendørs applikation eller indendørs, hvor man ønsker at skabe hygge og stemning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 660 lumens
Spredning 350 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 110 mm.
Bredde 54 mm.
Dybde 96 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.