V-Tac hvid væglampe
IP44 udendørs, E27 fatning, uden lyskilde

V-Tac V-Tac

3067-0

New product

V-Tac hvid væglampe - IP44 udendørs, E27 fatning, uden lyskilde samsung Udvid

Super flot væglampe fra V-Tac, som giver et rustikt look. 
Lampen er til pære med E27 fatning.

Kan bruges både indendørs og udendørs.

Pære medfølger ikke.

Læs mere..

DKK 297,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Udendørs V-Tac hvid væglampe med IP44 beskyttelse og E27 fatning uden lyskilde

Denne udendørs væglampe fra V-Tac kombinerer funktionalitet og stil i et enkelt og holdbart design. Med sin hvide finish passer den perfekt ind i enhver udendørs indretning og tilføjer et strejf af elegance til din facade eller terrasse.

Væglampen er udstyret med en E27 stor fatning, der giver mulighed for at vælge mellem forskellige typer lyskilder. Det betyder, at du kan tilpasse belysningen efter dine præferencer og behov. Bemærk venligst, at denne væglampe ikke leveres med en lyskilde inkluderet.

Denne model er udstyret med en Samsung LED chip, hvilket sikrer en høj kvalitet og effektiv belysning. Med en maksimal effekt på 60W er denne væglampe i stand til at skabe tilstrækkelig lysstyrke til at lyse op selv store udendørsområder.

Med sin IP44-klassificering er denne væglampe i stand til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Det betyder, at du kan installere den uden bekymring i områder, der udsættes for let regn eller fugtighed, såsom terrasser, indkørsler eller haveområder.

Med dimensionerne 113 x 236 x 113 mm er denne væglampe kompakt og nem at installere på væggen. Den solide konstruktion og holdbare materialer sikrer, at den vil modstå vejrforholdene og forblive funktionel i mange år.

V-Tac væglampen leveres med en 3 års producentgaranti, der giver dig ekstra tryghed og sikkerhed ved dit køb. Dette vidner om producentens tillid til produktets kvalitet og holdbarhed.

Samlet set er V-Tac hvid væglampe med IP44 beskyttelse og E27 fatning en pålidelig og stilfuld løsning til udendørs belysning. Den kombinerer funktionalitet og æstetik for at skabe den perfekte belysning til dit udendørs rum.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 236 mm.
Bredde 113 mm.
Dybde 113 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug Max. 60W
Spændingsinterval AC: 220-240V


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.