V-Tac 5W LED sort væglampe
Rund, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED sort væglampe - Rund, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart sort væglampe, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 

Der er mulighed for at justere spredningen på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ved tilkøb

DKK 288,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 5W LED sort væglampe er perfekt til udendørs brug med dens IP65-klassificering, der gør den vandtæt og tåler regn og vandstænk. Denne væglampe er et ideelt valg for områder som terrasser, indgange eller haver.

Med et forbrug på kun 5 watt erstatter denne væglampe en traditionel 50 watt lampe, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser. Dette gør det ikke kun godt for miljøet, men også for din pengepung. Væglampen kan tilsluttes til en 230V strømforsyning.

Der er et bredt udvalg af lysstyrke og spredning med denne væglampe. Den har en lysstyrke på 660 lumens, så den giver en god belysning til udendørsområder. Desuden har den justerbar spredning, så du kan ændre lysvinklen fra 10-120 grader og få præcis den belysning, du ønsker. Dette giver dig mulighed for at skabe et kontrolleret lys, der egner sig til specifikke behov.

Vigtige data:

  • Lyskvalitet: Denne væglampe har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov.
  • Kulør på lyset: Du kan vælge mellem to kulører. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår naturlige.
  • Dimensioner: Denne væglampe har dimensionerne 100 x Ø136 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere hvor som helst udendørs.
  • Med integreret lyskilde: Væglampen leveres med en integreret LED-lys, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat lyskilde.

Med sin stilfulde sorte finish og holdbare konstruktion er denne V-Tac 5W LED væglampe både funktionel og æstetisk tiltalende. Den er praktisk, energieffektiv og passer godt til udendørsbelysning.


Populære tilkøb:
- Dæmpbar driver til firkantet væglampe - Triac standard dæmpning, passer til 5W firkantet væglampe


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 660 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 100 mm.
Diameter 136 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.