V-Tac 12W LED grå væglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED grå væglampe - Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart grå væglampe, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
Der er mulighed for at justere spredningen på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 380,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktinformation

Denne væglampe fra V-Tac er en moderne og stilfuld lysløsning til udendørs brug. Den er designet med fokus på funktionalitet og æstetik, og vil passe perfekt til enhver moderne indretning. Med dens justerbare spredning og høje lysstyrke er den ideel til at skabe en kontrolleret og behagelig belysning i ethvert udendørs miljø.

Effektiv og holdbar belysning

Denne væglampe har en effekt på 12W, hvilket gør den til en energieffektiv og miljøvenlig lysløsning. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør den let at installere og anvende. Med en lysstyrke på 1100 lumens og et fokuseret lys med en spredningsvinkel på 10-120 grader, er denne lampe i stand til at skabe en behagelig og kontrolleret belysning, der passer til enhver udendørs aktivitet.

Høj lyskvalitet og naturlige farver

Denne væglampe har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at den leverer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette er vigtigt, da en høj lyskvalitet er afgørende for at skabe den rigtige atmosfære og sikre, at omgivelserne ser naturlige ud. Med denne lampe vil dine udendørs omgivelser blive oplyst på en måde, der passer til langt de flestes behov.

Neutral hvid kulør

Denne væglampe fås i den neutrale hvide kulør (4000K), hvilket gør den ideel til at skabe det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige. Du vil kunne arbejde og færdes udendørs med en lysfarve, der ikke forvrænger farverne på dine omgivelser.

Holdbar og velegnet til udendørs brug

Denne væglampe er designet med holdbarhed i tankerne. Den har en IP65 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Så uanset om det er en regnvejrsdag eller en solskinsdag, kan du være sikker på, at denne lampe vil holde til alle vejrforhold. Med dens kompakte dimensioner på 100 x 100 x 100 mm passer den perfekt på enhver væg og vil ikke fylde unødigt meget plads.

Denne væglampe leveres inklusive en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge. Med dens moderne design og høj kvalitet er den et ideelt valg til at skabe en behagelig og effektiv belysning udendørs.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatEksempel med 6W udgave.


Videopræsentation og udpakning:


V-Tac præsentation:

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1100 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 100 mm.
Bredde 100 mm.
Dybde 100 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.