V-Tac 5W LED grå væglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED grå væglampe - Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot moderne grå væglampe i enkelt design, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
Der er mulighed for at justere spredningen uafhængigt på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Lampen fås også med buet front her.


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ved tilkøb

DKK 292,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 5W LED grå væglampe er det perfekte valg, når du har brug for en justerbar spredning af lys udendørs. Lampen har en imponerende lysstyrke på 660 lumens, samtidig med at den bruger kun 5W energi. Dette svarer til at erstatte en traditionel 50W lampe, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig.

Ved at tilslutte lampen til en almindelig 230V forsyning, får du mulighed for at nyde det flotte lys uden besvær. Lampen har et fokuseret lys med en justerbar spredning fra 10-120 grader, hvilket giver dig mulighed for at kontrollere og tilpasse lysets spredning. Dette sikrer dig et optimalt og behageligt lys i din udendørs område.

Lampen har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger lampen til at belyse din have, terrasse eller indkørsel, kan du være sikker på at få et naturligt lys, der lever op til dine behov.

Kulør på lyset: Du kan vælge mellem to forskellige kulører til din V-Tac LED væglampe. Hvis du ønsker en behagelig og afstressende atmosfære, skal du vælge varm hvid (3000K). Dette lys skaber en hyggelig stemning, hvor du kan nyde det varme lys. Hvis du derimod har brug for et effektivt arbejdsmiljø, skal du vælge neutral hvid (4000K). Dette lys indeholder ikke blå eller gule toner og får belyste emner til at se naturlige ud.

Dimensioner: V-Tac LED væglampe er 100 x 100 x 100 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere. Den er designet til udendørs brug og har en IP65-klassifikation, hvilket gør den vandtæt og tåler regn og vandstænk. Med sin grå farve blander den sig naturligt ind i enhver udendørs stil.

Inkluderet i pakken: Ved køb af denne væglampe får du en integreret lyskilde med i pakken, hvilket gør det nemt for dig at installere og bruge lampen med det samme. Der er ingen ekstra omkostninger til at købe en separat lyskilde.


Populære tilkøb:
- Dæmpbar driver til firkantet væglampe - Triac standard dæmpning, passer til 5W firkantet væglampe


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Videopræsentation og udpakning:

V-Tac præsentation:

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 660 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 100 mm.
Bredde 100 mm.
Dybde 100 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.