V-Tac 11W LED corten væglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 11W LED corten væglampe - Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart væglampe, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
Der er mulighed for at justere spredningen på lyset både foroven og forneden, fra 0-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 347,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 11W LED corten væglampe er et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til enhver udendørs rum. Med en effekt på 11W og tilslutning til 230V forsyning, giver den en lysstyrke på 1360 lumens.

Lampen har en justerbar spredning fra 0-120 grader, hvilket giver dig mulighed for at kontrollere lysets retning og intensitet. Dette sikrer et fokuseret lys, der passer til dine behov.

Med en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, giver denne lampe et naturligt lys, der viser alle farver korrekt og ægte. Uanset om du bruger lampen til at belyse din terrasse, have eller indkørsel, vil den skabe en behagelig atmosfære.

Lampen kommer i en varm hvid (3000K) kulør, hvilket giver en hyggelig og afstressende stemning. Det varme lys er ideelt til at skabe en indbydende atmosfære og bidrage til en behagelig udendørs oplevelse.

Med dimensioner på 100 x 100 x 100 mm passer denne væglampe perfekt til de fleste udendørs omgivelser. Den er IP65 klassificeret, hvilket betyder at den er velegnet til udendørs brug og tåler vandstænk og regn.

Denne væglampe kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge. Uanset om du ønsker at belyse din havesti, terrasse eller indkørsel, vil denne udendørs væglampe opfylde dine behov for funktionelt og æstetisk lys.Eksempel med 6W udgave.


Videopræsentation og udpakning:

V-Tac præsentation:

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1360 lumens
Spredning 0-120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 100 mm.
Bredde 100 mm.
Dybde 100 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 11W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.