V-Tac 5W LED grå væglampe
Rund, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED grå væglampe - Rund, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart grå væglampe, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
Der er mulighed for at justere spredningen på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ved tilkøb

DKK 230,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 5W LED grå væglampe er den perfekte løsning til udendørs belysning. Med dens robuste design og IP65-klassificering kan den bruges i alle vejrforhold uden bekymring for vandstænk eller regn.

Med en effekt på kun 5W erstatter denne LED-væglampe en traditionel 50W-lampe, hvilket betyder energibesparelse og længere levetid. Den kan tilsluttes til en standard 230V-forsyning.

Denne væglampe har en lysstyrke på 660 lumens, hvilket sikrer et klart og kraftfuldt lys. Justerbar spredning giver mulighed for at kontrollere lysstrålen fra 10 til 120 grader, så du kan tilpasse belysningen efter dine behov.

En vigtig faktor ved lys er kvaliteten. Denne væglampe har en høj RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig atmosfære og for at belyse objekter på en korrekt måde.

For at imødekomme forskellige præferencer tilbyder vi to forskellige kulører til dette produkt. Varm hvid (3000K) skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, perfekt til afslapning og hyggestunder. Neutral hvid (4000K) giver et kraftigt og behageligt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, hvilket resulterer i naturligt belyste områder.

Med dimensionerne 115 x 100 mm passer denne væglampe perfekt til de fleste udendørsområder. Den medfølgende lyskilde sikrer en nem og problemfri installation.

V-Tac 5W LED grå væglampe er den ideelle løsning til udendørs belysning, der kombinerer energieffektivitet, justerbart lys og omgivende atmosfære. Gør dit udendørsrum mere behageligt og funktionelt med denne pålidelige lampe.


Populære tilkøb:
- Dæmpbar driver til firkantet væglampe - Triac standard dæmpning, passer til 5W firkantet væglampe


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 660 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 100 mm.
Bredde 115 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.