V-Tac 40W Designer loftlampe
Ø40cm, Justerbar kulør og dæmpning via fjernbetjening

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 40W Designer loftlampe - Ø40cm, Justerbar kulør og dæmpning via fjernbetjening v-tac Udvid

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og drej efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Medfølgende infrarøde fjernbetjening gør det muligt at skifte mellem varm, neutral eller koldt lys.

Lampen kan også dæmpes via fjernbetjening, samt indstilles til automatisk at slukke efter 30, 60 eller 90 minutter.

Læs mere..

  • 3-i-1
  • Dæmpbar

DKK 521,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 40W Designer loftlampe, Ø40cm, Justerbar kulør og dæmpning via fjernbetjening

Denne V-Tac 40W Designer loftlampe er den perfekte belysningsløsning til ethvert hjem. Den har en elegant og moderne design, der vil passe smukt ind i enhver indretningsstil.

Med en effekt på 40W kan denne loftlampe nemt belyse et rum med en tilstrækkelig mængde lys. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, så man nemt kan få glæde af dens lysende kraft.

Med en lysstyrke på 2800 lumens og en spredning på 120 grader får du en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette sikrer, at alle områder bliver godt belyst uden skygge eller mørke hjørner.

En vigtig faktor at overveje ved valg af en loftlampe er lyskvaliteten. Denne V-Tac loftlampe har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver klart og ægte. Dette gør lampen egnet til de fleste behov og sikrer en behagelig belysning i ethvert rum.

En anden praktisk funktion ved denne loftlampe er dens dæmpningsmulighed. Du kan justere lysstyrken efter behov ved hjælp af fjernbetjeningen. Dette giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning i rummet, uanset om det er til afslapning eller aktivitet.

Med dimensioner på 75 x Ø410 mm passer denne loftlampe perfekt ind i rum med en bredde på 40 cm. Den har også en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den placeres i rum uden risiko for at blive udsat for fugt eller vandstænk.

En praktisk fordel ved denne loftlampe er dens integrerede lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe og installere separate lyskilder. Du får alt, hvad du har brug for i en enkelt og stilfuld enhed.

Opgrader dit hjem med denne imponerende V-Tac 40W Designer loftlampe. Med dens justerbare kulør, dæmpningsmuligheder og elegante design vil den helt sikkert være et blikfang, samtidig med at den skaber en behagelig og funktionel belysning i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør 3 i 1
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 2800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 75 mm.
Diameter 410 mm.
Materiale ABS+Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:175-265V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.