LED Pære G12

LED Pære G12

5 varer

G12 - Pærer med G12-sokkel hører ikke til blandt de mest almindelige, men bruges ofte i mere professionelle miljøer som butikker og udstillinger. Der er typisk tale om ret kraftige pærer, som kan tilsluttes direkte til 230 Volt uden brug af strømforsyning. Hos LEDProff fører vi et godt udvalg af LED-pærer med G12-sokkel, både med hensyn til effekter og farvetemperaturer, så du finder helt sikkert den type, du har brug for.

Viser 1 - 5 af 5 produkter

G12 - den store stiftpære

Du kender helt sikkert de små 12 Volt stiftpærer fra husholdningen med G4-sokkel, som førhen var meget populære i halogenudgaven. Her sidder de små stikben relativt tæt. En pære med G12-sokkel er en stor udgave af stiftpæren.

Sokkelbetegnelsen indikerer, at der er en ekstra stor afstand på 12 mm mellem de to stikben. Det giver en større elektrisk sikkerhedsafstand, og disse pærer kan derfor laves med direkte tilslutning til 230 Volt. Det er praktisk, for så slipper du for at skulle tilslutte strømforsyninger, som både besværliggør og fordyrer installationen.

Som regel er almindelige husholdningslamper ikke beregnede til G12 pærer, der fortrinsvis bruges i professionelle miljøer.

Vælg den rigtige farvetemperatur

Når du skal vælge din LED pære, er det vigtigt at være opmærksom på farvetemperaturen. I modsætning til tidligere tiders halogenpærer, kan LED nemlig fås i flere forskellige farvenuancer. Groft sagt opererer man med tre kategorier, nemlig varm hvid, neutral hvid og kold hvid.

Varm hvid ligger meget tæt på de tidligere halogenudgaver, og giver et relativt varmt og gyldent lys. Det er ideelt til hyggebelysning.

En LED pære med neutral hvid er, som navnet også antyder, mere hvid og uden det gullige skær.

Kold hvid kan have et næsten blåligt skær over sig, men det er faktisk den farvetone, der kommer tættest på almindeligt dagslys. Kold hvid er god at benytte, hvis de belyste områder skal fremstå farveægte, og denne farvetone har også vist sig at være god til arbejdsbelysning.

Filter

Pris
DKK 17 DKK 183
Kulør
mere.. mindre
Filter