LED Paneler

LED Paneler

147 varer
LED paneler - Her på LEDproff finder du et stort udvalg af LED paneler, som med fordel kan anvendes både privat og til erhverv. Blandt vores udvalg kan du både finde LED paneler til de store og små belysningsopgaver.
En klar fordel ved LED paneler sammenlignet med andre typer belysning er, at du får et flot lys, der tænder med det samme og bliver spredt jævnt rundt i rummet, og som minder om lyset fra et ovenlysvindue. LED paneler passer tilmed perfekt til lokaler med lavt til loftet, da panelerne er meget flade og monteres direkte på eller i loftet. Gå på jagt i vores sortiment af LED paneler og find det perfekte panel til dit hjem eller din arbejdsplads.
Viser 1 - 104 af 147 produkter

Find det rette LED panel

Der er en del forskellige ting, du kan overveje, inden du køber dine LED paneler. Som noget af det første er det en god ide at undersøge, hvilke dimensioner dit LED panel skal have. Det vil sige, hvor meget de skal måle i længden, bredden og ikke mindst i højden.
Dernæst er det en god ide at overveje, hvor meget lys de pågældende rum har behov for. Her skal du kigge på LED panelernes Lumen-tal, der angiver, hvor meget panelerne lyser. Jo højere Lumen-tal et panel har, des kraftigere er lysstyrken.
En anden god ting at overveje er, hvor ofte og hvor meget lyset vil blive benyttet for derudfra at afgøre, hvor lang en levetid du har behov for i dine LED paneler.

Lysdæmpning

Du kan overveje, om du vil have et LED panel, der kan dæmpes. Dæmpbart lys kan særligt være en fordel i hjemmet, da dæmpet lys kan være en fordel i de sene aftentimer, hvor kraftigt lys kan virke direkte irriterende eller når hyggen skal sænke sig over stuen, eller hvor LED panelerne nu sidder.
Dæmpbart lys kan også være en fordel på arbejdspladser, da lys som er tilpasset den givne arbejdssituation ikke alene kan fremme medarbejdernes sundhed og velvære, men også hjælpe med at øge produktiviteten på arbejdspladsen. De fleste af LED panelerne kan ikke dæmpes, men vi har skrevet det tydeligt i produktbeskrivelserne på dem, der kan.

Farvetemperatur

Farvetemperaturen er noget, der fortæller, hvorvidt et lys er varmt eller koldt, og den angives i måleenheden Kelvin (K) på en skala fra 0 – 10.000. Jo lavere tal, des varmere lys og omvendt - jo højere tal, des koldere lys. De kolde hvide LED paneler egner sig særligt godt til butikker og butiksvinduer, eftersom et koldt hvidt lys er bedst til fremvisning af produkter. De varme hvide LED paneler egner sig bedst til hjemmet og kontoret, da det varme lys skaber en hyggelig og behagelig stemning, der bidrager til et bedre velbehag hos medarbejdere eller familiemedlemmer.
Du kan også overveje at bruge LED strips i stedet for LED paneler.

Filter

Pris
DKK 2 DKK 1080
Kulør
mere.. mindre
Filter