LED pære E14

LED pære E14

64 varer
Underkategorier:

LED Pærer E14, og LED spost generelt er de mest energirigtige kilder til lys du kan få i verden. Det er dog ikke den eneste grund til at både private såvel som erhverv vælger den utrolig fordelagtige løsning som LED Pære er. Mange skifter nemlig deres almindelige og meget traditionelle lyskilder ud med LED, den nok mest kendte fordel ved LED pærer er at du uden problemer let kan spare helt op til 95% på din allerede høje el regning.

En anden stor fordel ved LED pærer er at de har en meget lang holdbarhedstid også kaldet levetid, et eksempel kunne være at man ved at have en LED pære tændt i ca. 3 timer i døgnet så burde den kunne holde i ca. 44 år, hvor en alm halogenpære skal skiftes efter 1 - 2 år alt efter forbrug. Dermed udgør LED lyskilder en rigtig god investering, men ikke kun en kort sigtet investering også en utrolig lang sigtet investering specielt for din penge pung, men samtidig bliver du også mere miljø bevidst forbruger.

Viser 1 - 64 af 64 produkter

E14 LED pærer hos LED Proff

LEDproff.dk forhandler en meget bredt udvalg af LED pære, mere end 300 forskellige produkter indenfor LED, her er tale om LED lysstofrør, LED pære, LED strips, ja det er faktisk ligegyldigt hvilken type LED lyskilde du har brug for så finder vi det til dig. Vi har LED i alle tænkelige fatninger og størrelser, selvfølglig har vi størst udvalg i de mest gængse LED lyskilder, så vil du spare en masse penge på din el regning så kig på vores sortiment.

 
 

E14 fatning

En E14 fatning er det som mange refererer til som E14 sokkel. En E14 fatning passer typisk til mindre lamper. Det kan være lamper med meget stærkt lys og små kontorlamper. En E14 pære er typisk mellem 4 cm til 6 cm i diameter. Du kan se et billede af en E14 fatning her:

e14 fatning

Ovenfor finder du her på denne side, et stort udvalg af LED Pærer med E14 fatninger i alle pris klasser. Du bestemmer selv hvor mange og hvor meget du vil spare.

 

Du kan også læse om E14 LED her hos ShopLED.


Tusind tak fordi du bruger LedPROFF!

Filter

Pris
DKK 4 DKK 160
Kulør
mere.. mindre
Filter