LED Nødbelysning

LED Nødbelysning

4 varer

Her på siden finder du vores udvalg af LED-nødbelysning, der er med til at holde sikkerheden og trygheden i top i større bygninger. Nødbelysningen guider folk i bygningen i den rigtige retning, eksempelvis når resten af strømmen er slukket, eller hvis der er begrænset udsyn af andre årsager, herunder damp og røg.

Der er flere muligheder, når du skal montere LED-nødbelysning foran bygningens nødudgange. Først og fremmest kan du vælge at montere nødbelysningen og skiltene direkte på væggen over udgangen, så det er tydeligt at se, hvor man skal gå ud. Er dette ikke muligt, er et nedhængt eller et loftmonteret skilt den optimale løsning, der sørger for at give klar besked om placeringen af nødudgangen.

Viser 1 - 4 af 4 produkter

Nødbelysning med LED teknologi

Den funktionelle-LED teknologi er en af de mest driftssikre, stabile og holdbare løsninger på markedet. Pærerne er kendt for deres standhaftighed, så selv under rystelser, og når de bliver udsat for fugt og støv, så fungerer de optimalt. Derfor er LED-teknologi det sikre valg til din nødbelysning. Nødbelysningen skal monteres med sin egen strømkilde, således at den vil virke, selv om elektriciteten går i resten af bygningen.

I mange bygninger er det et decideret lovkrav, at der skal være en tydelig og oplyst markering af nærmeste flugtvej, og det krav vil du nemt kunne overholde med LED-nødbelysning. Hos LEDproff leverer vi nødbelysning med piktogrammer, så du kan vælge dét, der passer bedst til både placeringen af skiltet og selve udgangen. Piktogrammerne med pile skal placeres, så pilen peger i den retning, nødudgangen er, så du ikke er tvivl om, hvor du skal gå hen.

Nogle steder er det ikke et lovkrav i bygningen, men LED-nødbelysning er dog altid en god idé. Belysningen er anvendelig alle steder, hvor man kan være i tvivl om, hvor den nærmeste flugtvej er. Det gælder særligt steder, hvor der færdes mange mennesker, eller hvor der kan risikere at være mørkt.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter