V-Tac væg- eller loftmonteret LED exit skilt
2W, Samsung LED chip, 140 lumens

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac væg- eller loftmonteret LED exit skilt - 2W, Samsung LED chip, 140 lumens samsung Udvid

Et flugtvejsskilt med lys er anvendeligt alle steder, hvor man kan få brug for klart at kunne finde nødudgangen hurtigt ved hjælp af et nødudgang skilt. Det er ofte et lovkrav i visse bygninger at der er en flugt procedure og i disse tilfælde er det en fordel at have overvejet et flugtvejsskilt med LED.
 
Der medfølger et NI-Cd 4.8V, 600mAH batteri, som kan lyse i op til 3 timer og skal så genoplades i 12 timer.
 
Den har to indstillinger:

  1. Altid tændt.
  2. Slukket og tænder, hvis strømmen går.

Der medfølger 4 pictogrammer.

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 521,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Data om produktet:

Det væg- eller loftmonterede V-Tac LED exit skilt er et energieffektivt og pålideligt produkt. Med en effekt på 2W er det et energibesparende valg, der samtidig leverer en lysstyrke på 140 lumens. Det betyder, at skiltet er klart synligt og nemt at læse i nødsituationer.

Skiltet tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere. Det er ideelt til anvendelse i kontorer, offentlige bygninger eller andre steder, hvor nødudgange skal være tydeligt markeret.

V-Tac skiltet er udstyret med en Samsung LED chip, hvilket sikrer god kvalitet og lang holdbarhed. Derudover tilbyder producenten en 3 års garanti, hvilket er en ekstra tryghed.

Findes i:

Skiltet fås i en kold hvid (6000K) farvetone. Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Normalt bruges denne farvetone sjældent i Skandinavien, men den er populær til anvendelse i malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner:

Skiltets dimensioner er 380 x 51 x 195 mm, hvilket giver det en kompakt størrelse, der nemt kan monteres på en væg eller i loftet.

Det skal bemærkes, at skiltet har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er vandtæt. Det bør derfor ikke anvendes i våde eller fugtige omgivelser.

Skiltet leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og udskifte. Det er et pålideligt og energieffektivt valg, der vil sikre, at nødudgange er tydeligt markerede og synlige.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 140 lumens
Dimensioner
Højde 51 mm.
Bredde 380 mm.
Dybde 195 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.