V-Tac 4W LED nødbelysning
Til væg/loft/undersænket montering, 110 lumen, inkl. batteri og piktogrammer

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED nødbelysning - Til væg/loft/undersænket montering, 110 lumen, inkl. batteri og piktogrammer samsung Udvid

Komplet nødbelysningsarmatur med indbygget LED.
Ved strømsvigt lyser armaturet lampen stadig.
Armaturet lyser i op til 3 timer ved strømsvigt.

Indbygget batteri.

Synlig fra siden op til 22 meter.

Fuldt opladet efter 12 timer (36 timer første gang)

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 247,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 4W LED nødbelysning til væg/loft/undersænket montering

Denne V-Tac 4W LED nødbelysning er perfekt til montering på væggen, i loftet eller undersænket. Med en lysstyrke på 110 lumen sørger den for at lysere op i nødsituationer. Produktet er udstyret med et Samsung LED chip, hvilket sikrer en høj kvalitet og lang levetid. Derudover er der medfølgende batteri og piktogrammer, som gør det nemt at anvende nødbelysningen korrekt.

Produktinformation

Effekten på denne nødbelysning er 4W, hvilket giver et effektivt lys. Med en lysstyrke på 110 lumens er nødbelysningen i stand til at lyse op i mørke områder. Derudover får du med denne model en producentgaranti på 3 år, så du kan være sikker på et pålideligt produkt. Nødbelysningen fås i kold hvid (6000K), som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne farve er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensionerne på denne nødbelysning er 292 x 102 x 60 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det integrerede lyskilde-design gør det nemt at montere belysningen, da der ikke er behov for yderligere installation af lyskilder.

Sørg for at være forberedt på nødsituationer med denne V-Tac 4W LED nødbelysning. Den giver dig pålidelig belysning med sin høje lysstyrke og har et stilfuldt design, der nemt kan monteres på vægge, i lofter eller undersænket. Findes i kold hvid (6000K), der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, hvilket gør den perfekt til specielle dekorationer og andre formål.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 110 lumens
Dimensioner
Højde 102 mm.
Bredde 292 mm.
Dybde 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spændingsinterval AC:220-240V


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.