V-Tac loftmonteret/indbygget LED exit skilt
2W, Samsung LED chip

V-Tac V-Tac

2937-0

New product

V-Tac loftmonteret/indbygget LED exit skilt - 2W, Samsung LED chip samsung Udvid

Et flugtvejsskilt med lys er anvendeligt alle steder, hvor man kan få brug for klart at kunne finde nødudgangen hurtigt ved hjælp af et nødudgang skilt. Det er ofte et lovkrav i visse bygninger at der er en flugt procedure og i disse tilfælde er det en fordel at have overvejet et flugtvejsskilt med LED.

Der medfølger et NI-Cd 4.8V, 600mAH batteri, som kan lyse i op til 3 timer og skal så genoplades i 12 timer.
 
Den har to indstillinger:

  1. Altid tændt.
  2. Slukket og tænder, hvis strømmen går.

Der medfølger 4 pictogrammer.

Læs mere..

DKK 505,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac loftmonteret/indbygget LED exit skilt, 2W, Samsung LED chip

Det loftmonterede/indbyggede LED exit skilt fra V-Tac er en pålidelig og energieffektiv løsning til at sikre korrekt nødudgangsmarkering i forskellige bygninger. Med en effekt på 2W og tilslutning til 230V forsyning er det både økonomisk og nemt at installere.

Lysstyrken på 160 lumens sikrer, at exit skiltet er tydeligt synligt, selv i mørke eller røgfyldte omgivelser. Den høje lysstyrke bidrager til at guide folk sikkert ud af en bygning under nødsituationer.

Produktet er udstyret med en Samsung LED chip, der er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed. Med den integrerede lyskilde er der ikke behov for at købe ekstra pærer eller lysrør, hvilket gør det nemt at vedligeholde.

Exit skiltets dimensioner er 335 x 200 x 46 mm, hvilket gør det velegnet til montering på lofter eller indbygning i vægge. Den slanke og minimalistiske stil passer til forskellige arkitektoniske designs og kan nemt integreres i forskellige rum.

Produktet har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det kan derfor installeres indendørs, hvor det ikke udsættes for direkte sprøjt af vand.

Med en 5 års producentgaranti sikrer V-Tac, at kunderne kan stole på produktets kvalitet og holdbarhed. Produktet er designet til at opfylde sikkerhedsstandarder og er velegnet til brug i både private og kommercielle bygninger.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 160 lumens
Dimensioner
Højde 200 mm.
Bredde 335 mm.
Dybde 46 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.