LED adaptere

LED adaptere

14 varer

Hvis du leder efter en LED-adapter i høj kvalitet med alle de funktioner, du har brug for, så kan du godt indstille søgningen. Her på siden har vi nemlig samlet hele vores spændende udvalg af LED-adaptere, som du nemt og bekvemt kan se igennem hjemme fra sofaen. Vi har også inkluderet det tilbehør, man ofte kan have brug for, når man skal installere LED-teknologi derhjemme. En LED-adapter fra LEDproff er et funktionelt og smart redskab, der gør det muligt at bruge LED i sammenhænge, der ellers ikke kan lade sig gøre. Du kan eksempelvis finde en adapter, der giver mulighed for at bruge en almindelig E27-fatning.

Viser 1 - 14 af 14 produkter

Smarte LED adaptere

Blandt de mange muligheder indenfor LED-adaptere, finder du både dem, der er lige til at gå til og dem, der opfylder et specifikt behov. Det gælder blandt andet for vores samlebokse til de smarte quick-connectorer. Her kan du nemlig samle alle dine ledninger i én boks, hvor der er aflastning i begge ender. Du kan også finde en E27 til GU10-adapter i lækker kvalitet, der gør det muligt at bruge en GU10-fatning i en almindelig E27-fatning.

I vores udvalg finder du også vores Downlight kits uden lyskilder, hvor du smart og nemt kan styre lyset ud fra den flotudførte, runde holder, der både fås i farverne mat hvid, hvidt stål og krom. Endelig kan vi også tilbyde dig tætningsringe til indbygningsspot, som tætner fuldstændig mellem dampspær og indbygningsspot med indbygget bagdåse. De smarte LED-adaptere og andet tilbehør til din belysning er alle fremstillet i højeste kvalitet og med funktionalitet og elegance for øje. Din nye LED-adapter vil indgå som en naturlig del af dine eksisterende elinstallationer, og den vil bidrage med endnu mere af den populære LED-teknologi til dit hjem. Tag et kig i vores store udvalg, så du kan finde lige præcis den LED-adapter, du søger.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Filter