LED pære kulørte

5 varer

Er du på udkig efter en lysdæmper? I så fald kan du her se vores flotte udvalg af gode og smarte LED-lysdæmpere. Dæmperne er en fantastisk mulighed for dig for at styre dit lys, så du kan skabe stemning og hygge, og du bestemmer helt selv, hvor meget lys, du har brug for.

En LED lysdæmper er en især en praktisk foranstaltning i lokaler, der skal benyttes til mange forskellige ting. Forestil dig et lokale til undervisning af forskellig art. Her vil det være oplagt med en LED-lysdæmper, så du kan skrue ned for lyset, når der skal ses film, og du kan slutte yogaundervisning med dejligt afdæmpet lys.

Viser 1 - 5 af 5 produkter

LED pærer kulørte

Her hos LEDproff har vi gjort os umage med at finde et udvalg af smukke kulørte LED-pærer, der virkelig kan lyse og vil give flot, kraftigt farvet lys i hele rummet. I vores sortiment har vi inkluderet mange forskellige LED-pærer, der er kulørte, og du kan få finde flere varianter. Den klassiske pære fås i en smuk og klar blå, en frisk grøn, en intens rød, en varm gul og en varm hvid farve. Pæren passer til en B22-fatning, som er en almindelig og tilgængelig type fatning. Pærerne har en spredning på 180 grader og har en lys intensitet på 180 lumen.

Den anden type kulørte LED-pærer, som er en del af vores udvalg hos LEDproff, er den flotte Cabochon Combo - en klassisk pære, som er super elegant i sin udformning og meget robust fremstillet. Cabochon covers lægges udenpå en LED-pære med neutralt lys og skaber på den måde det flotte farvespil fra coverets farve. Her kan du vælge mellem en skøn og dyb, blå, en klassisk hvid, en flot orange, vild pink, elegant lilla, rød eller gul. Alle er vandtætte, så du kan sagtens tage dem med ud og skabe en farverig stemning.

Filter

Pris
DKK 23 DKK 24
Filter