LED Gulvlamper

LED Gulvlamper

45 varer

Hvis du leder efter en smuk og funktionel gulvlampe, så kan du godt indstille jagten. Her hos LEDproff har vi udvalgt de smukkeste og mest energibesparende LED-gulvlamper på markedet, som du både kan nyde hjemme og på kontoret.

Lamperne fås i et hav af forskellige udformninger og designs, der alle har det til fælles, at de deler den fantastiske LED-teknologi. LED er en unik kombination af minimalt elforbrug og utroligt flot lys, der både vinder på stabilitet, intensitet og skarphed. Vælg en LED-gulvlampe fra LEDproff, hvis du vil have en lampe, hvor pris og kvalitet matcher perfekt.

Viser 1 - 45 af 45 produkter

LED gulvlampe, der spreder god stemning

Din nye LED-gulvlampe kan både være en lampe, der bidrager til at skabe en rolig stemning i rummet, eller det kan være en livlig og sprælsk tilføjelse til din øvrige indretning. Uanset om du vælger en gulvlampe, som er neutral, eller en der er mere farverig, vil lampen være med til at skabe stemning i lokalet, den placeres i.

I vores flotte sortiment finder du både den sjove og elegante LED-gulvlampe, og du kan give din dagligstue et helt nyt liv med en stilfuld gulvlampe fra LEDproff. Leder du efter lampen, der kan fungere som læselampe enten ved lænestolen, sofaen eller i soveværelset, har vi udvalgt nogle flotte lamper med et skarpt og præcist lys, der egner sig særligt godt til læsning eller måske strikning. Er du mere til LED-gulvlamper, der skal sprede stemning og lys ud i hele rummet, har vi også et par flotte bud i vores udvalg. Flere af disse kan vinkles, så de lyser direkte ind i rummet eller op i loftet, og på den måde kan du sørge for maksimal spredning af lyset. Ønsker du stemningen fra lyset, men med lavere intensitet, så kan du vælge en LED-gulvlampe med indbygget mulighed for dæmpning af lyset.

Filter

Pris
DKK 351 DKK 1400
Filter