Dyberg Larsen

Dyberg Larsen

14 varer

Med lampedesigns fra det danske brand Dyberg Larsen kan du pifte din boligindretning op uden at gå på kompromis med hverken stil eller funktionalitet. Lamper som leverer godt lys behøver ikke være kedelige – ved at vælge Dyberg Larsen-lamper investerer du netop i lamper, der er udviklet efter høje standarder og med designet i fokus. Tag et kig på udvalget, der både rummer standerlamper, væglamper, pendler, bordlamper og udendørslamper.

Viser 1 - 14 af 14 produkter

Lamper fra Dyberg Larsen til ethvert hjem

Hvis du er på udkig efter lamper af dansk design og høj kvalitet til gode priser, så er Dyberg Larsen et godt sted at starte. Brandet har designet og fremstillet en lang række af fantastiske lamper, der kan imødekomme ethvert behov.

Det er lamper, som man hurtigt vil genkende, da de har et helt særligt udtryk. Lamperne passer både ind i det moderne og klassiske hjem, så det er kun din egen fantasi og smag, der sætter begrænsninger for, hvordan du kan bruge lamperne som et møbel og ikke kun belysning i hjemmet. Du kan skabe din helt personlige boligindretning med lamper fra Dyberg Larsen.

Skab den perfekte stemning med Dyberg Larsen-lamper

Står du overfor ny indretning af din bolig, kontoret eller måske en butik? Du kommer ikke udenom belysningen, da både lys fra lamper og naturligt lys er med til at sætte stemningen og skabe det bedste arbejdslys, hvis det er et krav. Her må man sige, at Dyberg Larsen har knækket koden.

Du kan vælge mellem loftslamper, gulvlamper, bordlamper og væglamper i forskellige designs. Alt efter hvor stort rummet er, og hvordan du ønsker at selve belysningen skal være, kan du lettere vurdere, hvilken lamper du skal vælge.

Der i dag gode muligheder for at finde en smuk og elegant lampe, som både vil pryde dit hjem eller arbejdsplads. Find din nye favorit i udvalget her på siden.

 

Filter

Pris
DKK 35 DKK 720
Filter