LED indsats til loftlamper

LED indsats til loftlamper

9 varer

Er du på udkig efter en ny LED-loftindsats til din LED-loftlampe? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. I vores fine udvalg har du mange muligheder for at vælge netop den indsats, du skal bruge. En LED-loftindsats er oftest fremstillet i plastic og i høj kvalitet, med slidstærke og højteknologiske LED-dioder, som har en ekstremt lang levetid, hvilket er et af kendetegnene for den populære LED-teknologi.

LED har de seneste årtier vundet indpas som teknologi til lys både i private hjem og i industrien, fordi den har den unikke kombination af smukt og kraftigt lys i høj kvalitet samt lang levetid, der belaster miljøet og pengepungen minimalt.

Viser 1 - 9 af 9 produkter

LED loftlamper indsats

Når du vælger LED-loftlampeindsats, er kvalitet og materialer noget af det vigtigste, du skal tage højde for. Hos LEDproff har vi sørget for at udvælge de LED-loftlampeindsatser, som er fremstillet i den højeste kvalitet med øje for funktionalitet og elegance i ét produkt.

Lyset fra en LED-loftindsats fremstilles med en særlig værdi på Kelvinskalaen, der er den skala, der bliver brugt til at måle varme og kulde i lys. Jo varmere lyset fremstår for det blotte øje, jo lavere tal vil lyset have på Kelvinskalaen, der går fra 1200 K, som svarer til et stearinlys og helt op til 11000 K, der beskrives som “blå himmel set i skyggen”. Jo flere gyldne og orange toner dine LED-loftlampeindsats har, jo varmere vil lyset fremstå, og jo flere blå, jo køligere ser lyset ud.

Levetiden på LED-lamper og lyskilder er generelt meget høj, og du vil opleve at også din LED-loftindsats har en meget lang levetid på omkring 50.000 timers lys. Fordi LED-loftindsatserne er så energibesparende, vil du finde, at de alle sammen har en klassificering på minimum A+ i energiklasse. Der er altså flere fordele ved at vælge en LED-loftlampeindsats.

Filter

Pris
DKK 19 DKK 157
Kulør
mere.. mindre
Filter