12V ledstrips

12V ledstrips

32 varer
Med 12v ledstrips kan du få plads til lys alle vegne. Når bare der er plads i bredden, er der plads nok til at sætte en LED strips op. Samtidig gør den smidige strip det muligt at sætte lys op på buede og andre overflader, hvor du ellers aldrig ville have haft mulighed for at sætte belysning op.
12v ledstrips fås i mange forskellige lysstyrker og farver. Så det er altid muligt at finde lige præcis den LED strip, der passer til den belysning, du har brug for. De anvender en transformer, der dog nemt kan gemmes af vejen. Det er også muligt at få transformeren med en infrarød fjernbetjening, så du kan tænde dine LED strips, uden at skulle hen til en svært tilgængelig kontakt.
Er du ikke sikker på, at 12v ledstrips er den rigtige løsning, så se de mange andre former for LED strips her hos LEDproff. 
 
Viser 1 - 32 af 32 produkter

Eksempler på brug af 12v ledstrips

LED strips er kort sagt perfekte til at skabe lys der, hvor der ikke er plads til en traditionel lampefatning. Så længe der er bredt nok til at sætte en LED strip op, kan du få lys. Det giver mulighed for en effektfuld og praktisk belysning på steder, hvor du ellers måtte undvære.
Du kan også bruge LED strips som dæmpet hyggebelysning i stuen langs fodpanelet eller natbelysning i f.eks. et gangareal eller på en trappe. Brug dem f.eks. til at markere kanten på trappetrinnene, så det altid er sikkert, at færdes på trappen.
LED strips giver også et mere behageligt og knapt så fokuseret lys som en spot. Derfor kan LED strips også være løsningen på steder, hvor en spot vil være for upraktisk eller blive for varm.

Den ideelle løsning til køkkenbordsbelysning

Du kan også bruge 12v ledstrips under overskabene i køkkenet. De kan tåle rengøring med en fugtig karklud, men kan også fås i vandtætte modeller, der kan klare direkte kontakt med vand og andre væsker.
I modsætning til de sparepære-baserede underskabsbelysninger, der ellers er blevet populære som erstatning for de gammeldags halogenspots, tænder LED strips med det samme og ændrer hverken lysstyrke eller farve på lyset over tid.
Vil du beskytte dine LED strips fra fedtsprøjt eller sprøjt af varme væsker fra gryderne på komfuret, kan du med fordel anskaffe LED skinner til at montere LED stripsene i. De har en beskyttede gennemsigtig plastikkappe, der beskytter mod sprøjt og er nem at rengøre.

Effektiv udendørsbelysning

Det er også muligt at montere vandtætte LED strips udendørs – eventuelt i en LED skinne. Her kan de bruges året rundt, fordi de ikke er temperaturfølsomme. Det betyder, at de ikke holder op med at lyse, bare fordi vi kommer under frysepunktet, sådan som det sker med en sparepære.

Spar mange penge med LED strips

Skifter du til LED strips de steder i huset, hvor du før anvendte halogenspots eller andre belysningsløsninger, opnår du samtidig en væsentlig besparelse på el-regningen. Generelt kan du spare op til 70 % på energiforbruget i forhold til en traditionel glødepære.
Samtidig er levetiden på LED strips mange gange længere. Den strips du sætter op i dag, skal først skiftes om 5 til 10 år, afhængig af hvor meget de bruges. Så også her er der en væsentlig besparelse at hente.

Filter

Price
DKK 5 DKK 544
Type
mere.. mindre
Kulør
mere.. mindre
Farve
mere.. mindre
IP klassifikation
mere.. mindre
Lysstyrke
20 2000
Filter