LED Tankstation lamper

LED Tankstation lamper

3 varer

Her kan du se vores udvalg af LED-tankstationslamper. Lamperne er særligt egnet til at oplyse store, udendørs arealer, såsom tankstationer, hvor det er vigtigt, at der er godt udsyn hele vejen rundt. På tankstationer er det vigtigt, at der er godt oplyst, så man kan få øje på stationen i mørket fra vejen og fra forholdsvis stor afstand. Med en LED-tankstationslampe indbygget i tankstationens tag får du energivenlig, økonomivenlig og flot, intenst lys på stationen. LED-belysning er kendt for at holde meget længe, og du skal derfor sjældent have fokus på udskiftning af pærer og lignende.

Viser 1 - 3 af 3 produkter

LED tankstation lamper i forskellige toner

De store og flotte LED-tankstationslamper er eminente til at skabe det rette lys både til tankning, rudevask og eventuel rengøring af biler, og selvfølgelig også i mørke. Deres store lysflade giver masser af flot, kraftigt lys, som gør tankstationen meget synlig fra vejen. Hos LEDproff har vi prioriteret at vise dig et udvalg, hvor den enkelte LED-tankstationslampe har enten 70, 90, 100 eller 120 watt. Det giver dig flere muligheder for at vælge præcis den type lampe, der egner sig bedst til tankstationen eller til et andet udendørs areal, der skal oplyses.

Lamperne leveres med enten et neutralt eller et let køligt lys. Det kølige lys har flere blå farvetoner og fremstår ofte skarpere og mere intenst end det blødere og varmere lys, der indeholder flere gyldne farvetoner. LED-tankstationslamper er den mest praktiske metode til at skabe godt og klart lys på en tankstation, særligt når du monterer flere lamper jævnt fordelt over tankstationens halvtag. Hos LEDproff kan du købe en enkelt LED-tankstationslampe, men du kan også vælge at købe 10 stk., hvor du får mængderabat. Dermed får vi og du, som kunde, en god oplevelse af handlen. Tag et kig på vores udvalg, og find den helt rigtige lampe til tankstationen.

Filter

Pris
DKK 1050 DKK 1392
Kulør
mere.. mindre
Filter