Skinnespots

Skinnespots

78 varer
Underkategorier:

Skinnespots

Mange rum i boligen har områder, hvor det er oplagt at kunne flytte lidt på lyset og justere vinklen på det. Ved at vælge skinnespots får du netop mulighed for dette, da de individuelle lamper vil kunne køres frem og tilbage på skinnen, og mange lamper på denne type skinne kan vippes og eventuelt drejes, så du kan få lyset lige der, hvor du har brug for det.

Hvis du køber skinnespots fra vores sortiment, så kan du regne med at få en flot og praktisk løsning, som er fremtidssikret. Mange spots har nemlig et tidløst design og kan passe ind i mange forskellige boligindretninger.

Viser 1 - 78 af 78 produkter

Vores udvalg af spots på skinner

Skinnespots fås i mange forskellige størrelser, længder, farver og typer og med forskellige sokler. Du kan dog altid regne med, at de skinnespots, som vi forhandler, har standardsokkel, hvilket vil sige, at du ikke skal på jagt på internettets krinkelkroge for at finde en lyskilde, der passer til din nye (eller gamle) lampe.

I vores sortiment finder du eksempelvis skinnespots på 230v, spots med GU10-sokkel samt 3-faset skinnespot.

Hvorfor vælge skinnespot med LED?

En almindelig lampe har ofte kun én sokkel, hvilket vil sige, at den også kun har brug for en lyskilde. Men for skinnespots, hvor der oftest er mindst 2 lamper og dermed 2 lyskilder, skal du gange strømforbruget med det antal lyskilder, lampen har.

Derfor er især skinnespots med 3 og flere lyskilder oplagte at købe som LED. Ved at vælge lamper, der kan bruge LED-lyskilder, kan du skære kraftigt ned på dit strømforbrug. Jo flere lamper du har, hvor du kan udskifte en glødepære eller andre energislugende lyskilder med energieffektive alternativer, jo mere vil du kunne spare.

I dag er LED-pærer blevet så effektive (kraftfulde), så de godt kan konkurrere med de gammeldags pærer. For at se hvor meget lys en lyskilde giver, skal du kigge på antal lumen. For at finde ud af farven på lyset (eksempelvis kold eller varm hvid), skal du derimod kigge på kelvin.

Populære Nordlux skinnespots

På vores webshop kan du finde et stort udvalg af forskellige brands. Herunder kan du blandt andet finde de ultrapopulære skinnespots fra det populære og kvalitetshøje brand Nordlux. 

Hold gerne øje med vores sortiment, da vi ofte kan præsentere nyheder inden for lamper og lyskilder i takt med, at nye produkter kommer på markedet og andre udgår.

Filter

Pris
DKK 4 DKK 1171
Kulør
mere.. mindre
Filter