Spectrum SHIFT Grid 22W
Hvid, RA90, 40 cm, UGR19

12416-0

New product

Spectrum SHIFT Grid 22W - Hvid, RA90, 40 cm, UGR19 Udvid

Spectrum SHIFT Grid 22W er den perfekte løsning, når du skal have en effektiv og stilfuld belysning i dit hjem eller kontor. Med sit nordiske design passer den perfekt ind i enhver indretning.

  • Med sin grid belysning og en strålevinkel på 35 grader giver den en præcis og fokuseret belysning.
  • Den kan let monteres i SHIFT systemet og klikkes nemt fast i skinnen, hvilket gør det nemt at justere belysningen efter behov.
  • Med en høj farvegengivelseskvalitet (RA90) sikrer den, at farverne fremstår naturlige og levende.
  • Den har en lav blænding (UGR19), hvilket betyder, at den ikke generer øjnene og skaber en behagelig arbejds- eller opholdsmiljø.
  • Med sin lette og fleksible konstruktion er den nem at flytte og kan bruges i forskellige rum eller områder efter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 22W får du en belysning, der kombinerer funktionalitet, æstetik og brugervenlighed på bedste vis.


Læs mere..

DKK 454,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Spectrum SHIFT lysskinne 22W, Hvid, RA90, 35 grader

Produktet Spectrum SHIFT lysskinne er en lyskilde med en effekt på 22W. Denne lyskilde skal tilsluttes til en 48V forsyning for at fungere korrekt.

Med en lysstyrke på 2250 lumens og et fokuseret lys på 35 grader, sikrer denne lysskinne et kontrolleret lys. Dette er ideelt til at skabe fokus og fremhæve bestemte områder eller genstande i et rum. Denne skarpe belysning gør det muligt at styre lyset præcist efter behov.

En af de mest væsentlige egenskaber ved dette produkt er dets ekstra høje lyskvalitet. Med en høj RA-værdi på 90-95 sikres en levende og naturlig lysoplevelse, hvor alle farver vises flot og sprudlende. Denne lyskvalitet er så god, at den selv kan imødekomme kravene i de mest krævende situationer.

Denne lysskinne er udstyret med LED-lys af højeste kvalitet, hvilket sikrer lang og pålidelig drift i op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Med dimensioner på 23 x 404 x 42 mm er denne lyskilde kompakt og kan nemt installeres i forskellige rum. Vær dog opmærksom på, at denne lysskinne kun har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke anvendes i vådrum eller andre områder med høj luftfugtighed.

Et stort fordel ved dette produkt er, at det kommer med en integreret lyskilde. Dette gør det nemt og bekvemt at installere og bruge lysskinnen uden yderligere besvær med at finde og købe lyskilder separat.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2250 lumens
Spredning 35 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
UGR 19
Dimensioner
Højde 404 mm.
Bredde 23 mm.
Dybde 42 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 22W
Spænding 48V