Spectrum SHIFT Grid 17W
Sort, RA90, 30 cm, UGR19

12415-0

New product

Spectrum SHIFT Grid 17W - Sort, RA90, 30 cm, UGR19 Udvid

Spectrum SHIFT Grid 17W er den perfekte løsning, når du skal have en effektiv og stilfuld belysning i dit hjem eller kontor. Med sit nordiske design passer den perfekt ind i enhver indretning.

  • Med sin grid belysning og en strålevinkel på 35 grader giver den en præcis og fokuseret belysning.
  • Den kan let monteres i SHIFT systemet og klikkes nemt fast i skinnen, hvilket gør det nemt at justere belysningen efter behov.
  • Med en høj farvegengivelseskvalitet (RA90) sikrer den, at farverne fremstår naturlige og levende.
  • Den har en lav blænding (UGR19), hvilket betyder, at den ikke generer øjnene og skaber en behagelig arbejds- eller opholdsmiljø.
  • Med sin lette og fleksible konstruktion er den nem at flytte og kan bruges i forskellige rum eller områder efter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 17W får du en belysning, der kombinerer funktionalitet, æstetik og brugervenlighed på bedste vis.


Læs mere..

DKK 313,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Effektiv og stilfuld belysning med Spectrum SHIFT lysskinne

Den Spectrum SHIFT lysskinne er en fantastisk belysningsløsning til dig, der ønsker et stilfuldt og kontrolleret lys i dine rum. Med en effekt på 17W og en tilslutning til 48V forsyning, er denne lysskinne både energibesparende og nem at installere.

Med en lysstyrke på imponerende 1700 lumens og et fokuseret lys på 35 grader, kan du være sikker på at få et præcist og kontrolleret lys i dit rum. Dette sikrer, at lyset ikke spredes ukontrolleret, men i stedet får en klar retning, der passer til dine behov.

Det, der virkelig skiller Spectrum SHIFT lysskinne ud, er dens ekstra høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 90-95, får du et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Denne høje lyskvalitet er tilstrækkelig til selv de mest krævende situationer, hvor en nøjagtig farvegengivelse er afgørende.

Takket være brugen af den højeste kvalitet LED, kan du forvente en lang og sikker drift på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling, kan du være sikker på at få en lang levetid for dette produkt.

Denne Spectrum SHIFT lysskinne har dimensioner på 23 x 303 x 42 mm, hvilket gør den nem at montere og passe ind i enhver indretning. Dog skal du være opmærksom på, at denne lysskinne har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det, at den monteres indendørs, hvor der er minimal risiko for vandudsættelse.

Lysskinnen kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og bekvemt at bruge denne belysningsløsning.

Opgrader din belysning med Spectrum SHIFT lysskinne og få en effektiv, stilfuld og kontrolleret belysning i dit rum.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1700 lumens
Spredning 35 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
UGR 19
Dimensioner
Højde 303 mm.
Bredde 23 mm.
Dybde 42 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 17W
Spænding 48V