Spectrum SHIFT lysskinne 17W
Sort, RA90, 60 cm

12408-0

New product

Spectrum SHIFT lysskinne 17W - Sort, RA90, 60 cm Udvid

Spectrum SHIFT lysskinne 17W er det perfekte valg til at skabe god grundbelysning i ethvert rum. Skinnen har et nordisk og minimalistisk design og sidder oppe i SHIFT skinnen.

  • RA90 kvalitetssikrer en høj farvegengivelse og gør farverne mere levende
  • 100 graders lysvinkel sikrer en bred og ensartet spredning af lyset
  • Den nemme klik-funktion gør det både nemt at fastgøre og flytte lysskinnen efter behov

Med Spectrum SHIFT lysskinne 17W får du ikke kun et stilfuldt design, men også en praktisk og fleksibel belysningsløsning til ethvert rum.

Læs mere..

DKK 259,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Effektiv og stilfuld belysning med Spectrum SHIFT lysskinne 17W

Spectrum SHIFT lysskinne 17W i sort er den ideelle belysningsløsning til dig, der ønsker et levende og naturligt lys, der perfekt viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Med et højt RA-værdi på 90-95 kan du være sikker på, at dine omgivelser vil blive badet i et lys af høj kvalitet.

Dette imponerende lysteknologiske produkt leverer en effekt på 17W og tilsluttes til en 48V strømforsyning. Med en lysstyrke på 1800 lumen og en bred spredningsvinkel på 100 grader, sikrer lysskinnen en jævn fordeling af lyset, der dækker et stort område i dit rum.

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at købe eller udskifte separate pærer. Hele det nødvendige belysningsudstyr er allerede indbygget, hvilket gør installationen let og praktisk.

Spectrum SHIFT lysskinnen er designet med holdbarhed og pålidelighed for øje. Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikres lang og sikker drift på op til 50.000 timer uden betydeligt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer en lang levetid for produktet som helhed.

Med dimensionerne 23 x 602 x 42 mm passer lysskinnen nemt ind i enhver indretning uden at optage for meget plads. Bemærk dog, at produktet kun har IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales produktet primært til indendørs installationer.

Opgrader dit rum med Spectrum SHIFT lysskinne 17W. Denne stilfulde og effektive belysningsløsning giver dig mulighed for at skabe den perfekte belysning til enhver situation og tilføje et strejf af modernitet til dit rum.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1800 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 602 mm.
Bredde 23 mm.
Dybde 42 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 17W
Spænding 48V