Spectrum SHIFT lysskinne 17W
Hvid, RA90, 60 cm

12407-0

New product

Spectrum SHIFT lysskinne 17W - Hvid, RA90, 60 cm Udvid

Spectrum SHIFT lysskinne 17W er det perfekte valg til at skabe god grundbelysning i ethvert rum. Skinnen har et nordisk og minimalistisk design og sidder oppe i SHIFT skinnen.

 • RA90 kvalitetssikrer en høj farvegengivelse og gør farverne mere levende
 • 100 graders lysvinkel sikrer en bred og ensartet spredning af lyset
 • Den nemme klik-funktion gør det både nemt at fastgøre og flytte lysskinnen efter behov

Med Spectrum SHIFT lysskinne 17W får du ikke kun et stilfuldt design, men også en praktisk og fleksibel belysningsløsning til ethvert rum.

  Flere detaljer

  DKK 294,00

  inkl. moms

  Billigst på PriceRunner
  Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

  Sendes inden for 6-8 dage


  Tekniske detaljer

  Produktet Spectrum SHIFT lysskinne er en energieffektiv lyskilde med en effekt på 17W. Denne lysskinne tilsluttes en 48V strømforsyning og har en lysstyrke på 1800 lumens, hvilket betyder, at den udsender en kraftig og klar belysning. Lysskinnen har også en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

  Høj lyskvalitet og farvenøjagtighed

  Spectrum SHIFT lysskinne er kendt for sin ekstra høje lyskvalitet, som opnås ved en RA-værdi (farveredegørelsesindeks) på 90-95. Med en sådan høj RA-værdi sikrer denne lysskinne et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Det betyder, at selv i krævende situationer, hvor farvernes nøjagtighed er afgørende, vil Spectrum SHIFT lysskinne leve op til forventningerne.

  Lang levetid og driftssikkerhed

  Denne lysskinne er designet med LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer både lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde godt af lysskinnens kraftige lysstyrke i lang tid, uden at den mister sin evne til at lyse op. Produktet er også udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket yderligere forlænger produktets levetid.

  Kompakte dimensioner og integreret lyskilde

  Spectrum SHIFT lysskinne har kompakte dimensioner på 23 x 602 x 42 mm, hvilket gør den nem at installere og anvende på forskellige steder. Den er også udstyret med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at finde en ekstra lyskilde til denne lysskinne.

  Lyset
  KulørVarm hvid
  Varm hvid kulør3000K
  DæmpbarNej
  Lysstyrke1800 lumens
  Spredning100 grader
  RA>= 90
  Forventet levetid L8050.000 timer
  Dimensioner
  Højde602 mm.
  Bredde23 mm.
  Dybde42 mm.
  MaterialeAl+PC
  Effekt & spænding
  Forbrug17W
  Spænding48V
  Andet info
  IP klassifikationIP20