LED Paneler runde

LED Paneler runde

19 varer

Her på siden finder du vores udvalg af flotte, runde LED-paneler, der kan benyttes i alle typer bygninger og lokaler. De kan fungere som et dekorativt indslag og selvfølgelig både som primær og sekundær lyskilde. De flotte runde LED-paneler fås både i versioner, hvor de skal indbygges i loftet samt i versioner, hvor de monteres direkte udenpå loftet.

Uanset hvilken type du vælger, vil du kunne få glæde af den avancerede, men dog meget tilgængelige og økonomiske, LED-teknologi, der virkelig har vundet indpas de seneste år på grund af dens unikke egenskaber.

Viser 1 - 19 af 19 produkter

Flotte runde LED paneler til hjemmet

I vores sortiment finder du mange flotte, runde LED-paneler til hjemmet, som du kan montere selv eller få en elektriker til at montere enten i eller på loftet. Vores udvalg af runde LED-paneler har et væld af forskellige egenskaber, så du nemt kan finde netop dét panel, du har brug for. Det kan både være til stuen, garderoben eller køkkenet derhjemme, eller måske er det til kontoret, loungen eller butikslokalet.

De flotte, runde og organiske former vil bidrage til mere liv og en smuk, blød atmosfære i rummet, og du kan selv vælge, om de lys, panelet afgiver, skal være i varme eller kølige nuancer. Varmt lys er kendetegnet ved at have mange orange og gyldne toner, mens køligt lys har flere blå nuancer, som vil fremstå mere skarpt og koldt, ligesom rummet vil forekomme køligere.

Når du køber runde LED-paneler, har du mange muligheder for at vælge præcis den type panel, der passer til dine behov og ønsker. I vores udvalg har vi inkluderet mange størrelser, så du kan finde det eller de paneler, der passer til rummet. Hos LEDproff fører vi runde LED-paneler helt ned i 7 cm i diameter og op til 28,5 cm.

Filter

Pris
DKK 36 DKK 976
Kulør
mere.. mindre
Filter