V-Tac 20W LED indbygningspanel
Samsung LED chip, Hul: Ø14,2 cm, Mål: Ø17 cm, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W LED indbygningspanel - Samsung LED chip, Hul: Ø14,2 cm, Mål: Ø17 cm, 230V samsung Udvid

Flot 20W LED indbygningspanel

LED lyskilde er indbygget.

Leveres komplet med driver og fjedre.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 293,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

V-Tac 20W LED indbygningspanel, Samsung LED chip, Hul: Ø14,2 cm, Mål: Ø17 cm, 230V

20W til indbygning. Dette LED indbygningspanel fra V-Tac er designet til at blive indbygget i lofter og tilsluttes en 230V strømkilde. Med en effekt på 20W er dette panel ideelt til at belyse et rum effektivt og energibesparende.

Lysstyrke på 2000 lumens og en høj spredning på 120 grader, dette panel sikrer en jævn fordeling af lyset og bidrager til at oplyse hele rummet. Uanset om det er til en bolig eller erhvervsmæssigt brug, vil dette panel levere et klart og behageligt lys.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Med denne høje RA værdi sikres der en naturlig og ægte farvegengivelse. Dette betyder, at alle farver vil fremstå klare og levende under belysningen af dette panel. Denne kvalitet er tilstrækkelig til de fleste behov og sikrer et flot visuelt udtryk i rummet.

Med Samsung LED chip og 5 års producentgaranti. Dette LED indbygningspanel er udstyret med en Samsung LED chip, hvilket garanterer en høj kvalitet og pålidelighed. Sammen med den medfølgende 5 års producentgaranti, kan du være sikker på at få et langtidsholdbart produkt.

Lang levetid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikrer dette indbygningspanel en lang og pålidelig drift. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til en forventet lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset: Varm hvid (3000K). Denne variant af indbygningspanelet udsender et behageligt og afstressende varmt hvidt lys. Dette skaber en hyggelig atmosfære og bidrager til en behagelig belysning i rummet.

Dimensioner: 37 x Ø170 mm. Hul størrelse: 142 mm. Dette LED indbygningspanel er kompakt og passer perfekt til de fleste standardhuller i lofter. Målene gør det nemt at installere og tilpasse panelerne efter behov.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at bemærke, at dette indbygningspanel ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun er egnet til tørre områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.2 stk.3 stk.5 stk.
25 m23 stk.5 stk.7 stk.12 stk.
100 m28 stk.15 stk.23 stk.37 stk.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 37 mm.
Diameter 170 mm.
Hulstørrelse 142 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 85-265V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.