V-Tac 3W LED indbygningspanel
Hul: Ø7,3 cm, Mål: Ø8,4 cm, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3W LED indbygningspanel - Hul: Ø7,3 cm, Mål: Ø8,4 cm, 230V v-tac Udvid

Flot 3W LED indbygningspanel med hvid kant.
LED lyskilde er indbygget.

Ydre mål: Ø8,4 cm.

Højde på panel: 1,2 cm.

Højde på driver: 2,5 cm.

Kant farve: hvid.

Leveres komplet med driver og fjedere.

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 44,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

V-Tac 3W LED indbygningspanel, Hul: Ø7,3 cm, Mål: Ø8,4 cm, 230V

Det V-Tac 3W LED indbygningspanel er et energieffektivt alternativ til traditionelle lyskilder. Med blot 3 watt erstatter det en 25 watt pære, hvilket gør det både miljøvenligt og økonomisk fordelagtigt. Dette LED-panel til indbygning tilsluttes nemt til en standard 230V strømforsyning og er ideelt til både privat og erhvervsmæssig brug.

En af de vigtigste faktorer ved valg af lyskilde er lysstyrken. Dette indbygningspanel har en lysstyrke på 130 lumens, hvilket sikrer et klart og behageligt lys i dit rum. Med en høj spredning på 120 grader fordeler lyset sig jævnt og effektivt, hvilket giver optimal belysning.

Med en høj lyskvalitet, angivet ved en RA-værdi på 80-85, kan dette indbygningspanel præsentere farver på en flot og ægte måde. Dette betyder, at det naturlige lys, der udsendes, viser alle farver korrekt og klart. Uanset om det bruges i stuen, køkkenet eller kontoret, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Valget af kulør er også vigtigt, da det kan påvirke atmosfæren og stemningen i rummet. Dette indbygningspanel er tilgængeligt i to kulører: varm hvid (2700K) og neutral hvid (4000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til hyggelig belysning. Den neutrale kulør giver et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår naturlige og korrekte.

Med dimensioner på 12 x Ø84 mm passer dette indbygningspanel perfekt ind i rummet. Hullet i loftet skal have en størrelse på 73 mm for at sikre en korrekt installation. Dette panel har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor primært skal bruges indendørs.

Dette V-Tac LED indbygningspanel kommer med en integreret lyskilde, der gør det nemt og bekvemt at installere og bruge. Det er et pålideligt og holdbart produkt, der vil give dig mange timers god belysning.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m214 stk.28 stk.42 stk.70 stk.
25 m235 stk.70 stk.104 stk.174 stk.
100 m2114 stk.228 stk.341 stk.568 stk.


Husk at tilkøbe:
- Smart samleboks - Med klemrække og aflastning, IP20 indendørs

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 130 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 12 mm.
Diameter 84 mm.
Hulstørrelse 73 mm.
Materiale Aluminium+PMMA
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Erstat 25W
Spænding 230V
Spændingsinterval 200-240V,50/60Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.