V-Tac 18W LED indbygningspanel
Hul: 20,5 x 20,5 cm, Mål:22,5 x 22,5 cm, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 18W LED indbygningspanel - Hul: 20,5 x 20,5 cm, Mål:22,5 x 22,5 cm, 230V v-tac Udvid

Flot 18W LED indbygningspanel med hvid kant.
LED lyskilde er indbygget.

Ydre mål: 22,5 x 22,5 cm.

Højde på panel: 1,2 cm.

Højde på driver: 2,5 cm.

Kant farve: hvid.

Leveres komplet med driver og fjedere.
Dæmpbar 18w driver kan tilkøbes separat.

300mAh

Flicker free

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ved tilkøb

DKK 104,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Det V-Tac 18W LED indbygningspanel er specielt designet til indbygning i loftet. Med en effekt på 18W giver det tilstrækkelig belysning i rummet. Produktet er nemt at installere og tilsluttes direkte til den almindelige 230V forsyning.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 1500 lumens og en spredning på 120 grader sikrer indbygningspanelet en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at lyset når ud til alle hjørner og skaber en optimal belysning.

Lyskvalitet og farvegengivelse

Indbygningspanelet leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger panelet til almindelig belysning i hjemmet eller til arbejde, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til dine behov.

Flicker free lys

Indbygningspanelet er flicker free, hvilket betyder, at det ikke flimrer. Dette gør det velegnet til dyr og personer, der er følsomme over for flicker. Det er også ideelt at bruge i forbindelse med foto- og videooptagelser, da det sikrer en stabil belysning uden flimmer.

Kulør på lyset

Indbygningspanelet fås i tre forskellige kulører. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære med et varmt lys, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og får emner til at fremstå naturlige. Kold hvid (6400K) giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration.

Dimensioner og IP-klassifikation

Indbygningspanelet har dimensionerne 225 x 12 x 225 mm og passer til et 205 mm hul. Det har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor er det vigtigt at anvende det i egnede tørre omgivelser. Panelet leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.


Husk at tilkøbe:
- Smart samleboks - Med klemrække og aflastning, IP20 indendørs

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1500 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 12 mm.
Bredde 225 mm.
Dybde 225 mm.
Hulstørrelse 205 mm.
Materiale Aluminium+PMMA
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:85-265V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.