V-Tac T8-Value90
14W LED rør, 90 cm

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac T8-Value90 - 14W LED rør, 90 cm v-tac Udvid

LED lysstofrør, der monteres direkte i armaturet for og virker som erstatning for et almindeligt lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 
(Ved dobbeltarmatur skal der i nogle tilfælde ombygges - guide medfølger).

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold

DKK 45,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

V-Tac T8-Value90, 14W LED rør, 90 cm er et effektivt og energibesparende alternativ til traditionelle lysstofrør. Dette LED-rør erstatter et 25W traditionelt lysstofrør på 90 cm og tilsluttes til en 230V forsyning.

Lysstyrke og spredning

Dette LED-rør har en lysstyrke på 1200 lumens, hvilket sikrer en god belysning. Desuden har det en høj spredning på 160 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt og bredt i rummet.

Høj lyskvalitet

Med en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at få et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette sikrer en behagelig belysning i rummet og er tilstrækkelig til de flestes behov.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to kulører til dette LED-rør. Neutral hvid (4000K) giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Kold hvid (6000K) giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner

Dette LED-rør har dimensioner på 900 x Ø28 mm, hvilket passer til standard T8-armaturer. Med disse dimensioner kan du nemt udskifte dine traditionelle lysstofrør med dette LED-rør og opnå en energibesparelse og lang levetid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 900 mm.
Diameter 28 mm.
Materiale Nano plast
Effekt & spænding
Forbrug 14W
Erstat 25W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.