EX Armatur Industriarmaturer

EX Armatur Industriarmaturer

Der er ingen produkter i denne kategori.

Her på siden finder du vores flotte udvalg af gode og funktionelle industriarmaturer, der giver praktisk og smart lys til bygninger i industriel sammenhæng. I vores sortiment har vi valgt at fokusere på den type industriarmatur, der vil fungere på trods af ustabile forhold, som for eksempel store udsving i temperatur, eller ekstremt vådt eller tørt indeklima. Med det rette industriarmatur behøver du ikke være bekymret for driftsikkerheden, fordi armaturet vil lyse gennem det hele og sørge for at arbejdsområdet er tilgængeligt. Alle vores industriarmaturer er fremstillet ud fra den populære LED-teknologi.

Industri armaturer med høj sikkerhed

Netop driftsikkerhed er en central del af, hvorfor mange vælger LED som lyskilde i deres industribygninger. LED er den perfekte kombination af minimal vedligeholdelse, miljøvenligt energiforbrug samt et flot og yderst funktionelt lys. LED-pærer er kendt for deres stabilitet og robusthed, så du skal ikke være bekymret for, om du skal skifte pære eller armatur ofte.

Hos LEDproff har vi udvalgt en række industriarmaturer til dig, og de har nogle fænomenale egenskaber især til brug i industrien. Vi har eksempelvis givet dig mulighed for at vælge armaturer, der er eksplosionssikre. De er fremstillet i et ekstra modstandsdygtigt materiale, der formår at holde den indbyggede LED sikker og funktionel under mindre eksplosioner. Det gør dette industriarmatur særligt velegnet til at blive monteret i malerhaller og i produktionshaller med olie, gas eller kemikalier, der potentielt kan eksplodere.

Du kan få vores industriarmaturer i flere forskellige størrelser og med et varierende energiforbrug. Vælg eksempelvis mellem et industriarmatur på 60 eller 120 cm, med 40 watt eller 60 watt. Uanset om du har brug for et industriarmatur der er godkendt til montering i særlige miljøer med risiko for eksplosion, eller om du leder efter industri armaturer, der er velegnet til generel industri og store bygninger, så finder du det her hos LEDproff.

Filter

Filter