Projektører

Projektører

68 varer

Her på siden ser du vores store udvalg af praktiske LED-projektører i høj kvalitet. Den populære LED-teknologi er det oplagte valg, når du skal vælge projektor af flere grunde. For det første vil en LED-projektør lyse med samme kraft, som andre typer lys. For det andet er LED-teknologien den hidtil mest energibesparende på markedet, hvilket gør den til det optimale valg ved udendørs belysning i institutioner eller i din egen have, oplysning af sportsarealer eller belysning i garagen eller carporten. I vores udvalg kan du også finde en LED-projektor med sensor, der er særlig smart til at benytte på steder, hvor du gerne vil undgå at skulle bevæge dig i mørke.

Viser 1 - 68 af 68 produkter

LED projektører til inde og ude

Når du skal vælge LED-projektor, er det en god idé først at finde ud af, hvad dine behov er. Måske leder du efter LED-projektører, der kan sættes op i master, så de kan lyse ud over et større areal, eller måske skal du bruge en projektor, der kan kobles til din Samsung Chip, så du kan fjernbetjene den. Uanset hvad dine behov er, så finder du et bredt udvalg her, som kan guide dig og vise dig de mange muligheder inden for LED-projektører.

Når du skal finde din nye LED-projektør, er der et hav af muligheder. Vi fører alt fra havelamper med spyd, kraftige arbejdslamper i neutralt lys, skarpe projektører i vandtæt kvalitet, LED-projektører, der skal monteres på væggen og selvfølgelig den klassiske LED-projektor arbejdslampe, du nemt og bekvemt kan stille på gulvet eller på en anden tilgængelig overflade. Dertil kommer vores store udvalg af udstyr og tilbehør til montage, der hjælper dig med at få monteret, så du kan benytte din LED-projektør på den bedst mulige måde, uanset om du vil montere ude eller inde.

Filter

Pris
DKK 9 DKK 2280
Kulør
mere.. mindre
Filter