V-Tac 30W LED projektør
185LM/W, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W LED projektør - 185LM/W, arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

30W LED projektør med hele 185LM/W.
Projektøren er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 214,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og kraftfuld arbejdslampe til udendørs brug

Denne V-Tac 30W LED projektør er det perfekte valg til udendørs belysning. Med sin høje lysstyrke på 5550 lumens og en effekt på 30W er denne projektør ideel til brug som arbejdslampe.

Tilslutning og installation

For at tilslutte denne projektør til strømforsyningen kræves en 230V forsyning. Dette gør det nemt at samle og installere lampen uden besvær.

Høj lysstyrke og valg af kulør

Med en lysstyrke på 5550 lumens er denne LED projektør meget effektiv og producerer et kraftigt lys. Du kan vælge mellem to forskellige kulører: Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K).

Neutral hvid kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Denne kulør giver et naturligt og behageligt lys uden blå eller gule toner, hvilket giver en optimal belysning af emnerne der arbejdes med.

Kold hvid kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør sjældent bruges i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Robust design og vejrbestandig

Denne LED projektør har en kompakt størrelse på 153 x 165 x 34 mm, hvilket gør den nem at placere og installere. Projektøren er IP65-klassificeret, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn.

Nem og praktisk

Denne LED projektør er designet med en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om at skifte pærer. Projektøren er nem at installere og bruge, og den giver dig både effektiv og pålidelig belysning.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 5550 lumens
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 165 mm.
Bredde 153 mm.
Dybde 34 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke B (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.